Mininotebook - koupě

Autor: wydra® Datum: 04.02.12 20:14 odpovědí: 13

Chtěla bych si na delší cesty do zahraničí koupit mini notebook. Kvalitni. Jake mate zkusenosti a jaky byste mi poradili? Hledat na netu umim, ale zkusenosti jsou zkusenosti. Dik!

Upozornění
Tato otázka je 108 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 04.02.12 20:16
Předmět: RE: Mininotebook - koupě 

Ahoj,

a můžu se zaptat na co ho přesně potřebuješ? Budeš na něm dělat kancelářské práce, sledovat videa, hrát hry (př. SIMS), facebook?

Ohodnoceno: 0x

Autor: wydra®
Datum: 04.02.12 20:35
Předmět: RE (2x): Mininotebook - koupě 

Kancelarske prace a fotky, bezny inet . Hry neeeeee!

Datum: 04.02.12 20:39
Předmět: RE (3x): Mininotebook - koupě 

A mohl bych se zeptat kolik jste schopna za ten minintb dát?

Znáte Tablety?

Datum: 04.02.12 20:46
Předmět: RE (4x): Mininotebook - koupě 

Jsem baba , to jen tak mimo misu

Do 15 tis bych to videla. Max.

doplněno 04.02.12 20:47:

Tablety znam. Byl by lepsi? Nemam zkusenost.

Datum: 04.02.12 20:57
Předmět: RE (5x): Mininotebook - koupě 

No já teblet mám a musim ho pochválit. Je to taková náhrada za miniNTB.

Zde jsem vám našel recenzi favoritního tabletu, který tedkom v lednu vyšel do obchodů.

http://www.youtube.com/watch?v=AMdvKgFKyCs

Shlídněte si to a řekněte mi jestli se vám líbí.

Datum: 04.02.12 21:07
Předmět: RE (6x): Mininotebook - koupě 

Tak ma to zasadni hacek , neco co jsem nezminila v otazce. Nesnasim a nechci a nepujdu nikdy do leskleho monitoru! Ted jedu na Dellu matnem s podsvicenou klavesnici a dalo sakra onehda praci sehnat co jsem chtela. Nakonec jsem si ho nechala postavit podle sebe.

Mini nemusi mit podsvicenou, potrebuju dlouhou vydrz baterie a matny, MATNY display!

Datum: 04.02.12 21:47
Předmět: RE (8x): Mininotebook - koupě 

Jeden hezci nez druhy, ne kazdy ma vsechno. Cervenou barvu nemusim, presto vazi nejmin. Ovsem ma vydrz baterie jen 5 hod, ten cerny a bily 8,5 a to je znacny rozdil. Jeste by k nim mohli dat podsvicenou klavesnici, co?

Tak ted uz vim a dam na vasi radu a koupim si ho. Ted jen zalezi na tom, kdy pojedu. Jestli jeste brezen a duben nebo az rijen. Ta klavesnice mi bude chybet. Je to silne navykove a uzivam ji uz 3 roky .

Dekuju, ze jste se mi venoval!

Datum: 04.02.12 22:00
Předmět: RE (9x): Mininotebook - koupě 

To byla maličkost

Jinak jestli vám jde o to, aby jste viděla na klávesnici, tak zde pro vás mám takové chytré pomůcky, které to vynahradí =o)

http://gadgets.heureka.cz/usb…id=CIvWw7yaha4CFYKEDgodi3DK4Q

http://www.conrad.cz/usb-lamp…id=CM_WjLyaha4CFUOEDgodMkWE5A

Je mi to velice blbé, ale mohl bych vás požádat o hodnocení dobré odpovědi, ať jsem o malý krůček výše?

Ohodnoceno: 2x

Datum: 04.02.12 22:08
Předmět: RE (10x): Mininotebook - koupě 

Ale ja jako dobrou odpoved hodnotila hned po shlednuti tech notasku!

Lampicku samozrejme take. Rada hodnotim dobre odpovedi!

USB lampicku tu mam jednu, jenom jsem rozmazlena uz!

Datum: 04.02.12 22:09
Předmět: RE (9x): Mininotebook - koupě 

Moc děkuji,

kdyby něco, tak napiště do tohoto tématu, rád odpovím.

Datum: 04.02.12 22:18
Předmět: RE (10x): Mininotebook - koupě 

Ano, ja si sve pocitacove guru a "helpdesky" hyckam a pamatuju!

A napada me hned jeden dotaz. Do toho prcka, jaky slusnejsi fotoeditor by se hodil?

Autor: mirek333®
Datum: 05.02.12 19:31
Předmět: RE: Mininotebook - koupě 

Mám Lenovo ThinkPad E325, jsem moc spokojen. Recenze najdete na webu. Oceňuju matný display, relativně nízkou váhu, dobrou klávesnici, je rychlý, svižný. Hodně dobrá věc je trackpoint, to mívají a dražší notebooky. Výdrž cca 6 hodin reálně. Hezký je i vzhled, už mi ho pochválilo i okolí. Některé jiné NB jsou vyloženě škaredé.

Vybíral jsem ho snad 14 dní, pročetl jsem desítky recenzí a diskusí. Pro moje účely (práce, hry nehraji) je ideální, zatím jsem spokojen.

Hodila by se mi podsvícená klávesnice, ta tam není. Jedu na Windows 7, ale mám tam i Linux Ubuntu, vše jede bez problémů, Ubuntu pozná všechny periferie - wifi, trackpoint atd.

Nemá sice USB 3... Má však eSATA konektor. Toť asi vše.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků