| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dnes jsem si všiml že mám Ramky usazené do různě barevných slotů není to špatně,mam Ramky do dual-channelu a proto si myslím že by měli bejt ve stejné barvě když jsou do dual-channelu.
Né nutně ale kdyby to byla chyba,zjistíto to přece lehce...Třeba Ovladací panely Systém a tam uvidíte kolik paměti počítač poznal...
To je pravda ,najde je to obě ale proč by to pak bylo rozlišený 
Takže Vás vlastně zajímá,proč je to v rozdílných barvách..
Neznám důvod,proč to výrobce desky udělal...
Když je to v jiných barvách tak to nejede na Dual channel ale normálně ,aspoň takhle by to mělo být ne.
No bývalo, že třeba byly tři sloty na paměť, dva měly stejnou barvu a třetí jinou, pro dual channel bylo nutné použít ty stejné.
Koukněte do manuálu k desce, budete to tam mít přesně napsané, na desce jsou jednotlivé sloty určitě taky označené popiskem, obvykle zkratka a číslování od nuly.
Milý cipe ® , a jsi přesvědčený, že používáš dual-channel? No pochybuji ... JInak ANO, barvy slouží k rozpoznání dualu ...
Ano jsem si jistý ,používám dual
Ne vždy ,ale postata tam je. Třeba tady je zakl.deska s kombinací obou DDR2+DDR3 http://www.tomshardware.com/f…memory-lover-performance-test
jinak v manualu by jsi to taky nasel...Jak mu jedou pozná v CPU-Z
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz