CS Source patche

Autor: blackburn® Datum: 04.02.12 15:50 odpovědí: 4

Nazdar,

dostal jsem po dlouhé době chuť si zahrát nějaké zombíky, a tak jsem si nainstaloval CS Source. Potřeboval bych poradit s těma patchama, protože nevím jaká verze je konečná a jestli musím všechny stáhnout od tý v16 až po vXX a postupně je instalovat.

DÍK

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: sinys®
Datum: 04.02.12 15:52
Předmět: RE: CS Source patche 

potřebuješ patche 16,17,18 a nainstalovat je postupně

Ohodnoceno: 0x

Datum: 04.02.12 15:55
Předmět: RE (2x): CS Source patche 

ty už mám, ale když se chci připojit na server, tak mi to napíše něco ve smyslu, že server má jinou verzi

doplněno 04.02.12 15:59:

Potom mám stáhlou i v19, ale ne nainstalovanou, protože, když ji nainstaluji a jdu do seznamu pro MP a dám "Připojit", tak mi hra zamrzne.

Autor: gzelin®
Datum: 24.03.12 23:40
Předmět: RE (3x): CS Source patche 

jo to se mi stava taky
lidi pls chci vedet jak se pripojit jednoduse na server v multiplayeru
DIk

Datum: 25.03.12 10:30
Předmět: RE: CS Source patche 

jeslti si chces zahrát pořádny masakr se zombií taksistáhni Left 4 Dead nebo Left 4 Dead 2,je to od stejných tvůrců jako CS:S ale je tam víc krve a zombíku a dá se tam hrát i SIngle

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků