Chyba 651

Autor: ajk Datum: 03.02.12 19:53 odpovědí: 4

Chtěla jsem se připojit na širokopásmový internet. Mám heslo i přihlašovací jméno. Když jsem to zadala. Ukázala se mi chyba 651 prý je problém v připojení nebo modemu. Když jsem dala řešení problému, ukázalo se mi, že problém nešel vyřešit. Nevíte někdo kde je chyba? Případně podrobný návod na připojení?

Upozornění
Tato otázka je 108 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: apsystem®
Datum: 03.02.12 21:42
Předmět: RE: Chyba 651 

moc jsi k tomu nenapsala ale pravděpodobně používáš USB modem k ADSL tipuji na SAGEM. Tato chyba má spojitost s aplikaci DSLMON. Zkus si ji vypnout a znova zapnout.

Nejlépe ale koupit ethernetový adsl modem a máš po problémech, nový stojí okolo 900kč, použité se dají koupit od 200kč

pavel

Ohodnoceno: 0x

Autor: ajk
Datum: 04.02.12 07:49
Předmět: RE (2x): Chyba 651 

Nenapsala jsem moc, protože tomu nerozumím. Je to internet na koleji,

Datum: 05.02.12 06:54
Předmět: RE (2x): Chyba 651 

Na koleji máme eternetový kabel.Nevím jaký je tam modem. Když ho připojím, hlásí mi toto.

Datum: 05.02.12 07:02
Předmět: RE (3x): Chyba 651 

Mám windows 7

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků