| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
jak se v the sims 2 zbavit peněz? nechtěně dala ségra ten cheat na 50000 simoleonů ale já chci normální rodinu, která získá peníze z práce a ne nějakým podvodem
napadá mě koupit plno věcí potom je prodat koupit prodat a takhle zachvilu máš zase málo nebo koupit věci přesně za ty peníze který nechceš a zapálit nebo něco takovýho.
tak delejte jako ze jste vyhraly v nejake soutezi
Věci kupovat a prodávat nepomůže. Prodávají se zase za ty samé peníze. Ale jde to udělat ve stavění. Když postavíš zeď a hned ji zase zbouráš, tak zpět dostaneš tak o čtvrtinu méně peněz. Totéž když dáš základy, podlahu, vymaluješ stěnu a zase to zrušíš, smažeš, prodáš. Nefunguje na okna, dveře, to jsou věci i když jsou ve stavění.
Je to sice trochu zdlouhavé, ale na jistotu. Tím, ale neříkám, že není něco rychlejšího. Hraju to tak jednou za rok 
Zkuste úpravu terénu, myslím, že stojí dost peněz a zpátky se Vám peníze těžko vrátí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz