| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
pravá strana klávesnice píše čísla místo písmen - při držení klávesy fn píše písmena - jak udělat aby pravá strana psala písmena?
U většiny laptopů stačí stisknout Fn a nějakou Fx klávesu... U Toshibáckých laptopů to je Fn+F11.
jsem promačkala fn + vše Fka a nic...
Zapnutý NumLock? 
Jeste by nekdo mohl nahodit, ze reinstal windowsu tomu zajiste pomuze. 
Souhlasím s Petrem, NumLock. Přepíná se (většinou) pomocí kláves Fn + NmLock (nebo co je tam napsáno), Fn bývá vlevo dole, NumLock vpravo nahoře, většinou druhá zprava v horní řadě. Vyřešeno? 
klávesa numlock nikde není vidět - Fka + fn promačkané všecky - pořád stejný
Tak napiš co je to za konkrétní typ notebooku, třeba se nám povede najít někde na netu jak vypadá jeho klávesnice a poradíme ti jak ten NumLock zase vypnout. Je to na 99,9% přesně tvůj problém.
Případně jestli máš k tomu stroji manuál tak se vsadím že tam popis klávesnice taky bude uvedený.
Můžete dát foto pravého horního rohu klávesnice?
Klávesa nemusí být označena Numlock, ale jenom Num, nebo na ní je symbol devíti čtverečků (druhá, třetí, nebo čtvrtá z prava nahoře) , bude kobinovaná s INS, nebo insert a musí se s ní zmačknout FN velo dole.
už jsem ji našel je vedle klávesy delete - dík
Jj, druhá zleva... 
Levá je ta, kterou se drží vidlička, když v druhé ruce máte nůž
Řekl bych že je to spíš druhá zprava.
Nojo, no, když já jím lžící a mám obě ruce levé, tak se občas spletu...

Jasně že je to moje blbost, máte samozřejmě pravdu...
Kterou rukou jíš, tak tu nohu nosíš! 
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz