Zabezpečené připojení

Autor: rols Datum: 02.02.12 18:53 odpovědí: 3

Zdravím.Chci se zeptat.Při přihlášení na email se mi začalo objevovat okno"zabezpečení připojení HTTPS",jde se toho nějak zbavit abych se mohl normálně přihlašovat,nebo co s tím. Díky

Upozornění
Tato otázka je 111 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: ahasver4®
Datum: 02.02.12 18:58
Předmět: RE: Zabezpečené připojení 

Jestli je to na Seznamu,tak ten právě předělává stránku mailů.Asi to s tím souvisí.Mělo by se to upravit pak samo.Jestli oba máme na mysli to samé.

doplněno 02.02.12 19:29:

Mě to dělá taky...Přihlásil jsem se do testování,tak když tak Vám podám info,jestli a až se něco změní...

Ohodnoceno: 0x

Autor: rols
Datum: 02.02.12 19:01
Předmět: RE (2x): Zabezpečené připojení 

Je to na seznamu, tak díky

Autor: bena®
Datum: 02.02.12 19:09
Předmět: RE: Zabezpečené připojení 

Tak většina přihlašovacích stránek není v klasickém HHTP protokolu, ale zabezpečeném HTTPS. Dá se to ale zrušit zaškrtnutím nebo kliknutím odkazu Používat nezabezpečené připojení/Vypnout SSL, apod. s tím, že budete používat nezabezpečené přihlašování.
V Internet Exploreru se to dá zrušit tak, že přejdete do Ovládacích panelů a tam otevřete Možnosti internetu - tam kliknete na záložku Zabezpečení. Dále se řiďte podle obrázku níže.
Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků