Co se stane při obnovení systému?

Autor: prochyprochazka Datum: 02.02.12 14:33 odpovědí: 13

Dorbý den. Chci se zeptat nedávno jste mi poradily k to mu , že mi v ovládacích panelech píše , že zvukové zařízení neexistuje a nejde mi zvuk a tak ani nespustím nějaké hry. a poradily jste mi , že bych mohl obnovit systém ale nikdy jsem to nědělal a tak nevím co se stane. jestli mi to nic nesmaže třeba antivir nebo nějaké soubory. prosím poradte . nebo co by se dalo ještě dělat aby mi zvukové zařízení a zvuk šel. Děkuji.

Upozornění
Tato otázka je 90 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: ahasver4®
Datum: 02.02.12 14:37
Předmět: RE: Co se stane při obnovení systému? 

Obnova vrátí systém do stavu v jakém byl před poruchou.Souborů ani antiviru se to nedotkne.

doplněno 02.02.12 14:38:

Nemusíte se bát,že o něco přijdete.Může jen pomoct,ne uškodit.

Ohodnoceno: 2x

Autor: prochyprochazka
Datum: 02.02.12 14:49
Předmět: RE (2x): Co se stane při obnovení systému? 

Aha diky a co když už je to třičtvrtě roku kdy to nejde? jak to nastavím nechapu postup

Datum: 02.02.12 14:54
Předmět: RE (3x): Co se stane při obnovení systému? 

Vám tři čtvrtě roku nejde zvuk?Vážně?Tak to nevím jestli tam ještě ten bod obnovy bude.Být Vámi,skusím nainstalovat Driver genius,v trialu Vám ukáže co chybí a ukáže cetu ke stažení..

http://www.slunecnice.cz/sw/driver-genius-professional/

doplněno 02.02.12 14:59:

..cestu...

doplněno 02.02.12 15:22:

V téhle tabulce vyberte nejstarší bod obnovy..

doplněno 02.02.12 15:24:

Aj ..

Ohodnoceno: 0x

Autor: solenza®
Datum: 02.02.12 14:58

Vyberete nejstarší bod, který je k dispozici. Vzhledem k tomu, že ale chcete docela dlouho do historie, tak je možné, že už nebude k dispozici bod obnovení před tímto datumem. Vyberte ten nestarší od a uvidíte. Když to nepomůže, tak můžete vzít obnovení systému zpět a obnovení se vyruší do aktuálního stavu.

Autor: prochy
Datum: 02.02.12 15:56
Předmět: RE (4x): Co se stane při obnovení systému? 

ale já mám nejstarší bod obnovení jenom jeden na výběr a to je dnešek a nemám jíný ani v kalendáři nemužu nastavit žadne datum jen to dnešní

Autor: skrob®
Datum: 02.02.12 15:02

Klikněte pravým na tento počítač, zvolte spravovat, dejte správce zařízení a napravo se objeví seznam, ze kterého vyberte řadiče zvuku, videa a herních zařízení, rozklikněte a je tam zvukovka, klikněte na ni a na kartě ovladače se podívejte co píše, jestli není v pořádku, dejte aktualizovat ovladač, ok, zavřít zkusit.

Autor: pochy
Datum: 02.02.12 15:18

jaka zvukovka? je tam jen: starší zvukové ovladače . videokodeky . zařízení pro digitalizaci videa v režimu legacy. zařízení pro ovládání medií. zvukové kodeky ... tak které? a uvšech umístění není známo

Autor: des®
Datum: 02.02.12 15:31

Autor: pida007®
Datum: 02.02.12 16:11

Z toho popisu co pisete mi prijde, ze problem je v tom, ze jste zkratka nikdy neinstalovat tu zvukovou kartu? Pokud mate zvukovku na desce integrovanou, tak si na internetu vyhledejte ovladace pro Vas typ desky a zajiste tam bude i zvukovy ovladac na stazeni. Pokud mate zvukovku jako pridavnou kartu v PC, tak si vyhledejte podle vyrobce a typu karty na interentu opet ovladac a nainstalujte si ho. myslim si ze pote by melo byt vse v poradku.

Datum: 02.02.12 17:09

ale já nevím jaký je výrobce a typ karty

Datum: 02.02.12 17:13

Tak si nainstaluj Everest,ten to řekne... http://www.slunecnice.cz/sw/everest/

doplněno 02.02.12 17:16:

Tak

Datum: 02.02.12 22:30

ale ja tam v tom everestu nemužu najít zvukovou kartu a informace oní. a když dám multimedia tak tam nic není

Autor: prochazka
Datum: 23.02.12 15:43

v tom everestu ani není zvuková karta. jako kdyby neexistovala

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků