| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobry den
Mam problem,nedavno se mi spalila graficka karta a tak jsem odkazan na integrovanou grafiku ale vse se mi seka,dokonce i half life 2 ktery je z roku 2004 a ma to pozadavky starsne maly (256 ram,1,2ghz,grafika co podporuje direct 7,ja mam 2 gb ram 3 ghz procesor a integrovanou grafiku).No kdyz nainstaluju Everest tak mi to tam neukaze typ zakladni desky avsak na zakladni desce je napsano asus ez flash 2 Gigabite lan...prosim vas nevite kde mam stahnout ovladac na integrovanou grafiku protoze ja to nemuzu nikde najit...
PS: mam windows 7
Nějak se mi nechce věřit, že by Everest nic neukázal. Ale tak druhá možnost je zkusit hwinfo.
Tak jsem skusil to Hwinfo a naslo mi to docela dost chyb :-/
T ady si vyber ovladač podle verze operačního systému:
Mno stahl sem si ovladac bez problemu se nainstaloval,resetoval sem pc ale hry se furt sekaji,asi mate pravdu a cekal jsem od integrovany grafiky moc
no co po vyplate dokoupim
Akorat je divny ze kdyz to chci nataktovat pres rivatunner tak to nejde protoze u driver setting nic neni :/
od integrované grafické karty nemůžeš čekat zázraky to je maximálně na internet a kancelářskou práci. Jinak z toho co jsi napsal by nepoznal nic ani Chuck Norris. Šla by alespoň ta základka vyfotit? (aby se to dalo aspoň trošku něco přečíst)
W 7 si chybějící ovladače stahuje sama v aktualizacích..Že by ho už u Vás neměla stažený?
zkus si stáhnout ovladače na stránkách asus.cz v podpoře
ale nepočítej z nějakým zázrakem integrované grafiky nejsou stavěné na hraní her ale jenom na základnípráci na PC
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz