| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
zdravím mám zakladovku ve které byla doteď pamět ddr-333. jakou tam dostanu jinou ddr2 nebo ddr3
Podle mě žádnou.Nebude to pasovat do slotu.Ani DDR2 ani DDR3
Pokud jsem dobře pochopil otázku,zda do desky kde byla paměť DDR333 jdou zasadit paměťi DDR2 či DDR3...
Správná odpověď zní přiměřeným použitím násilí a destruktivním použitím příslušného nářadí. Má to jen jedinou chybičku. Původní funkce bohužel nezůstane zachována. Ale třeba při troše štěstí může být ohňostroj.

Otázka je, proč to chcete dělat. Pokud chcete zrychlit starý stroj (dle typu paměti velmi starý) a nainstalovat na něj nový operační systém, pravděpodobně to nepůjde. Pokud paměti odešly, tak doporučuji získat od někoho darem náhradní stejného typu a neinvestovat peníze do "umírajícího koně".
Pozor!
Existují základní desky, kde lze použít jak DDR, tak DDR2. Tzn. pokud uživatel píše, že v desce byly paměti DDR, neznamená to, že deska je pouze DDR-only. Možná má slot i na DDR2. Typy ale nelze kombinovat.
Budeme li znát typ desky, řekneme více 
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz