Instalace win7

Autor: wertui007® Datum: 28.01.12 17:55 odpovědí: 8

Dobrý den, mam otázku ohledně instalace windows 7.Příznávám stáhl jsem si win7 z internetu, protože na notesu už jdny mam a už sem si je zaplatil a nechci je platit znovu.Tak se vytvořil bootavaci usb a hodil tam windowsy, při zapnuti pc a vložení usb se načte boot, ale místo instalace to napíše starting windows a načítá se to a po chvíli to hodí modrou obrazovku kde jsou vypsány chyby s hardwarem nebo softwarem.Nevíte co provést aby místo spouštění windows ho to začalo instalovat? je to normálně instalačka na tom usb

Upozornění
Tato otázka je 110 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: ahasver4®
Datum: 28.01.12 18:01
Předmět: RE: Instalace win7 

Buď jsou ty widle nějak poškozené,odkud že je to stažené,nebo špatně vytvořené bootovací USB.A nastavil jste boot z toho USB?

doplněno 28.01.12 18:05:

Já se přiznám,že tomu dole nerozumím...

doplněno 28.01.12 19:43:

Zato tomu co je úplně dole asi jo.Ty Windows,stažený,jsou k ničemu.

Ohodnoceno: 0x

Datum: 28.01.12 18:03
Předmět: RE (2x): Instalace win7 

v notasu to instalaci načte tak to asi neni načtený a usb boot mam nastavený přes usb installer který všechny soubory nainstaluje na usb aby byli boot, v tom pc kde nemam windows mi to načte, ale porstě místo instalace mi to začne windows startovat

Autor: des®
Datum: 28.01.12 18:02

Nic jiného,než si přečíst co za chyby a odstranit je.

Datum: 28.01.12 18:12
Předmět: RE (2x): Instalace win7 

jenže tam jsou chyby když už je win7 nainstalovanej, ted mi to zazrakem dojelo až k instalaci jenže tam to napsalo autorun.dll could be loaded or is corrupt

Autor: spider®
Datum: 29.01.12 09:12
Předmět: RE (3x): Instalace win7 

Můžeš nám sdělit, proč tam instaluješ druhý operační systém, když už tam jeden máš?

Autor: des®
Datum: 29.01.12 10:45
Předmět: RE (3x): Instalace win7 

autorun.dllnemohl být načtenneboje poškozen-stahl sis špatnou instalačku,to ti tam nepůjde,vyhoď to a stahni si jinou a jinde.A kde?Hledej brouku,taky jsme hledali.

Autor: ugh
Datum: 29.01.12 12:31

já se zeptám jinak, čím jsi si vytvořil tu bootovací flash?

...skus třeba toto http://wintoflash.com/home/en/

a samozřejmě že taky musíš v biosu nastavit bootování z oné flash nebo pokud ta sestava má boot menu tak přes to to spustit.

Datum: 03.02.12 12:39

Díky všem za odpovědi, ale pučil sem ten pc kámošovi a po pár dnech to vyřešil, prej jsem to způsobil tím, že sem dostal k pc naky cdčka recovery a zkoušel jsem jestli tam nejsou windowsy , tak to způsobilo spustu chyb, ale už to jede

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků