| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
V malé nabíječce aku AA a AAA zn. TRONIC mi odešel nabíjecí procesor. Známý elektronik by mi ho vyměnil, ale ten procesor je označen takto : HT 46 R 47 (DIL 18). Byl jsem v prodejně elektronických součástek v Myslíkově ulici (naproti Městskému soudu) v Praze a tam si s tímto označením nevěděli rady. Neví někdo, pod jakým obchodním označením se tento procesor prodává nebo čím se dá nahradit?
To je asi prodejna GES, zkusil bych ještě GM, občas se tam dalo sehnat víc věcí...
Jasně že ho v GM elektronik mají, na objednávku:
http://www.gme.cz/vyhledavani/?q=ht46r47
Problém bude v tom, že je nutno jej naprogramovat, takže nabíječka pohou výměnou obvodu opravit nepůjde.
Sice hezké že ho objednáš ale kde vemeš soft...
Díky, to jsem ani nečekal, že se v tom někdo takto vyzná
) Teď ještě otázka, zda půjde naprogramovat ten šváb za použití běžného PC - ale do čeho se zapojí? Na to asi musí být zvláštní přípravek - sokl?Musím se zeptat toho známého, je-li na to zařízen. Jinak cena toho švába je brnkačka!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz