Bod obnovy

Autor: zdena7788 Datum: 25.01.12 17:20 odpovědí: 4

Dobrý den,když jsem chtěl vrátit můj PC do původního stavu použil jsem bod obnovy.Po naběhnutí systému se mi objevilo následující upozornění.

Bod obnovy žádný předchozí již nemám, neboť jsem je ve své hlouposti smazal.
Prosím vás proto o sdělení,zda lze opravit celý systém pomocí instalačního disku s využitím složky opravit a nebo zda budu muset provést novou instalaci?
Mám OS Windows 7 /32 b.
Mnohokráte předem děkuji za všechny rady.

Upozornění
Tato otázka je 119 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: ahasver4®
Datum: 25.01.12 17:22
Předmět: RE: Bod obnovy 

Zkuste spustit nástroj chkdsk.Ten by měl pomoci.

doplněno 25.01.12 17:23:

http://jnp.zive.cz/chkdsk-pro…te-si-disk-v-prikazovem-radku

Ohodnoceno: 2x

Autor: bena®
Datum: 25.01.12 17:26
Předmět: RE (2x): Bod obnovy 

Chkdsk se používá na kontrolu disku, pokud je špatný nebo data na něm jsou poškozena díky vadným sektorům.
Chkdsk se spustí pomocí příkazového řádku zadáním chkdsk(mezera)Cmezera)/R. V návodu od ahasver4 je přepínač /F, ale /R je jeho nadstavba a je důkladnější. Proto doporučuji používat přepínač /R

Autor: bena®
Datum: 25.01.12 17:22

Systém buď můžete opravit tak, že na disku je skrytý oddíl s nějakou zálohou nebo vložit instalační disk Windows, spustit instalaci, ale při instalaci zvolit možnost Opravit. Windows před instalací hledá nainstalované systémy.

Lepší by asi byla ale nová čistá instalace.

Autor: dzordz®
Datum: 25.01.12 19:14

Po selhání obnovy zůstane systém v tom stavu, v jakém byl před pokusem o obnovu, ne?

Co se tomu chudákovi děje, že ho potřebujete spravovat a obnovovat?

Oprava může pomoct, nová instalace obvykle pomůže.

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků