Hláška LXCRtime.exe

Autor: helllen® Datum: 25.01.12 09:37 odpovědí: 5

Poslední dobou se mi stále objevuje hláška...

LXCRtime.exe

V aplikaci LXCRtime.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže. Je možné, že informace, se kterými jste pracovali, budou ztraceny. Ohlaste tento problém ap¨likaci Microsoft. Byla vytvořena zpráva o chybách, kterou můžete odeslat společnosti Microsoft. Informace obsažené v této zprávě budou považovány za důvěrné a anonymní. Chcete-li zjistit, jaké údaje tato zpráva o chybách obsahuje, klepněte sem. Odeslat zprávu o chybách Neodesílat

Počítač je hrozně zpomalený a je to už o nervy. Nevím jak na to. Asi tam ¨mám nějakou potvoru. Uvítám každou dobrou radu, akorát to potřebuju popsat trochu polopaticky. Jsem amatér samouk. Mám ESET NOD32.

díky za rady a pochopení

Upozornění
Tato otázka je 119 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: yakub®
Datum: 25.01.12 09:55
Předmět: RE: Hláška LXCRtime.exe 

To je soucast softwaru k tiskarne Lexmark. Doporucuji software k tiskarne odinstalovat a nainstalovat znova z instalacniho CD dodavaneho k tiskarne.

Preventivne muzete pocitac procistit programem ccleaner, ktery je volne dostupny zde -> http://www.slunecnice.cz/sw/ccleaner/

Staci stahnout, nainstalovat (instalace probiha cesky), spustit a dat volbu SPUSTIT CLEANER ... po vycisteni program muzete zavrit.

Taktez doporucuji nejaky antispyware program napr. Superantispyware -> http://www.slunecnice.cz/sw/superantispyware/

zde neni instalace cesky, ale staci provest instalaci klasickym Next, next, next ... snad az na obrazovce, kde se to pta na jazyk (vychozi english) odskrtnete volbu "subit a system diagnostic to help identify ..."

Pote se program sam zaktualizuje a spusti. Potom staci dat tlacitko "Scan yout computer" .(vedle tohoto tlacitka jeste zatrhnout volbu COMPLETE SCAN) .. program bude chvili pracovat a pote vam nahlasi problemy (jestli nejake najde) ... staci potom stlacit tlacitko REMOVE ... a pak REBOOT.

tot vsjo ...

Ohodnoceno: 0x

Autor: helllen®
Datum: 25.01.12 10:03
Předmět: RE (2x): Hláška LXCRtime.exe 

Díky za srozumitelnou odpověď. Může to být způsobeno tím, že si barvu do tiskárny doplňuji sama? Způsobuje to zmiňované zpomalení PC?

Autor: yakub®
Datum: 25.01.12 10:15
Předmět: RE (3x): Hláška LXCRtime.exe 

Prvně bych řekl okamžitě NE. Ale když nad tím tak přemýšlím, je možné, že tiskárna má s cartridgi problem a snazi se treba spustit nejaky svuj diagnosticky program (neznam software od lexmark) a to muze dale pusobit problemy. Ale spise ne ...

Nicmene pokud pocitac pouzivate dlouho a nikdy nebyla provedena udrzba, tak je problem jistojiste jinde ...

Takze jak jsem rekl ... Ccleaner + superantispyware + defragmentaci ( Start -> spustit -> napsat cmd (enter) -> spustí se černé okno (to je příkazový řádek) a zde napište defrag c: a odešlete. Je nutné to napsat stejně jako já, takže DEFRAG,mezera,cééé,dvojtečka, enter...)

Autor: helllen®
Datum: 25.01.12 12:11
Předmět: RE (4x): Hláška LXCRtime.exe 

Díky, jak bude čas se soustředit, zkusím provést dle pokynů

Datum: 25.01.12 10:00
Předmět: RE: Hláška LXCRtime.exe 

Tento soubor se týká tiskárny Lexmark. Pokud ji nemáte nebo nepoužíváte, je lepší tento soubor odstranit, protože představuje určité bezpečnostní riziko v napadení virem. Najdete ho v program files. Ještě můžete mít v počítači soubor LXCRtime.dll, ten najdete v C:WindowsSystem32.

doplněno 25.01.12 10:01:

Případně jak píše yakub, přeinstalovat.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků