| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den,
Před několika dny jsem koupil notebook. Vše fungovalo tak jak má, ale dnes se mi nenabíjí baterie. Notebook je napájen ze sítě a baterie je na 91%. I když NB restartuju, odpojím a zapojím adaptér, nepomůže to. Vzpomínám si, že když jsem dnes zapojil napájecí adaptér, v zásuvce to zablísklo, takže předpokládám, že je to tím?
Děkuji za odpovědi 
Tohle sám stejně nepořešíš ať již odešlo cokoliv. Pokud se NB skutečně nenabíjí budeš ho muset reklamovat 
V zásuvkách se blýská furt a furt...
Zkus ho ještě odpojit od proudu,pracuj na baterii až k úplnému vybití a znova zapoj adaptér.Jestli to nepůjde tak reklamace...
Ještě se zeptám jestli jsem neudělal chybu, když jsem měl adaptér zapojený v NB a až poté jsem ho zapojil do zásuvky. Jestli by se to nemělo dělat naopak.
Já to dělám pořád...
Odtud možná to blýsknutí...
Nechal jsem to jet 15 min na baterii, poté jsem znovu zapojil adaptér a najednou už to jde.
Omlouvám se za zbytečné téma (i když možná někomu bude užitečné).
Děkuji všem za odpovědi.
aldurn,to vůbec nebylo zbytečné...Mě se to stalo také a jistě i dalším.Já naopak věřím,že Tvůj dotaz v budoucnu určitě někomu pomůže...
I baterie v NB chce občas vybít a znovu nabít, jinak začne dělat "psí kusy".
Zablýsknutí při připojení zdroje do zásuvky je běžný jev, vzniklý větším "náběhovým" proudem, netřeba řešit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz