| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
mám jen takový dotaz jestli na graf. kartu nvidia GeForce FX5200 muzu nainstalovat ovladač nVidia GeForce FX 5900?
Podle mě to nebude fungovat.Proč by jste to dělal?Nemáte orig CD s ovladači?Ze stránek výrobce si je můžete stáhnout.
no prave ze orig CD s ovladaci nemam, tak se jenom ptám jestli by to fungovalo
A jakej máš OS?W7 si ho stáhne v aktualizacích...
No vždyť jo,nemusíš do PC pustit každou aktualizaci,nastav si to na stahovat ale instalovat ručně...
ano mam win7 ale s aktualizacemi mam spatne zkusenosti takze radsi to delam rucne
No vždyť jo,nemusíš do PC pustit každou aktualizaci,nastav si to na stahovat ale instalovat ručně...
Můžete. Protože zrovna nVidia si na typové označení moc nehraje a dělá multipaky pro celé řady... čili si stáhněte ze stránek http://www.geforce.com/Drivers balík pro řadu GeForce FX Series.
Problém bych viděl spíše v tom, že na takto starou kartu ovladače nejsou ovladače pro OS Win7, takže si musíte stáhnout pro OS VISTA. A v tom bych možná potom viděl problém ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz