Back up soft

Autor: aceace Datum: 20.01.12 18:56 odpovědí: 5

Ahoj,

projel jsem hodne vlaken, ale to co potřebuju sem nikde nenašel a ni googlit mi nepomohlo nevim proste.

Situace, na jednom desktopu, kde je XP pr, mam program, kterej uz nikde nesezenu je placenej a proste je hodne cenej. Ted je druhej desktop kde sou 7 pr. Chci tam ten program mit taky . Komponenty jednotlivych desktopu sou identicke, az ze na tom kde sou 7 je dvoujadro, ale deska je naprosto identicka, jo uz jsem zkousel zkopirovat celou slozku a i naky veci ze systemovejch slozek, ale stejne mi ten program pak hlasi, ze licence je projeta at vlozim klic. Jenze ten uz nemam a nemam ani instalacku toho programu mam jen ten program nainstalovanej na tom desktopu. Nakej program kterej umi zalohovat program i s registry... nasel sem půlno utilit a programu na kopie disku a zalohovani souboru ale ja potrebuju program kterej umi najit vsechny potrebny knihovny a ruzny konfiguracni soubory k programu kterej si zaskrtnu nebo napisu cestu k .exe spoustaku toho programu. JE to vubec mozny? Diky za kazdou radu ;o)

Upozornění
Tato otázka je 124 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: jenyk®
Datum: 20.01.12 19:00
Předmět: RE: Back up soft 

No nevím, ale osobně to nevidím moc růžově. K bezproblémový funkci programu vidím jako nejlepší řešení čistou instalaci. Ovšem v případě, že není instalačka a ani S/N, tak to nevidím moc nadějně. Ale třeba se tady objeví nějaký odborník který ví.

Co to je za program, jestli to tedy není státní tajemství?

Ohodnoceno: 0x

Autor: ahasver4®
Datum: 20.01.12 19:03
Předmět: RE: Back up soft 

Taky jsem se chtěl zeptat co je to zač...A taky to nevidím dobře...Everest dokáže ukázat licence...jsou pod tím zámkem...

doplněno 20.01.12 19:06:

http://www.slunecnice.cz/sw/everest/

Ohodnoceno: 2x

Autor: aceace
Datum: 20.01.12 19:16
Předmět: RE (2x): Back up soft 

no ventylovat to nexi... statni tajemstvi to nejni, ale v rozporu s licencnimi podminkami by to byt mohlo o

Autor: ahasver4®
Datum: 20.01.12 19:23
Předmět: RE (3x): Back up soft 

Neznám licenční podmínky,které by majiteli programu zakazovaly zveřejnit,že ho vlastní.Třeba by to pomohlo při řešení...

doplněno 20.01.12 19:33:

Tak to je na mě už moc složitý.Z toho druhého instalačku nevykutáš...Lze si udělat jen kopii disku ale to asi nechceš...

Ohodnoceno: 0x

Autor: aceace
Datum: 20.01.12 19:29
Předmět: RE (4x): Back up soft 

no jiste, ten kdo ho zalepil urcite, ale on to jakoze nevi a ani vedet nema a to uz asi by mohlo byt v rozporu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků