Mac nebo PC?

Autor: limac Datum: 20.01.12 18:14 odpovědí: 7

Dobrý den,mám Macbook Pro (notebooky Apple všem vřele doporučuji) a iPhone který jsem si koupil tento rok a miluji zařízení od Apple! Avšak mám si koupit iMac?

Jako svůj stolní počítač mám Windows based PC a rozhodl jsem se že po 5-ti letech používání už to chce výměnu... Rozhoduji se mezi Macem a PC... Hraji? Ano,avšak nejsem typ který musí zkusit každou nejnovější hru... Stojí to za to abych vložil větší peníz do iMacu? Pracuji s videem? Ano,používám Adobe After Effects... Porad e

Upozornění
Tato otázka je 124 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: bena®
Datum: 20.01.12 18:18
Předmět: RE: Mac nebo PC? 

10 lidí = 10 názorů. Vzhledem k tomu, že občas hrajete, tak bych šel do PC. A pracujete s videem? Pod Windowsem i pod Linuxem lze s ním bez problému pracovat. Navíc PC je kompatibilnější, než Mac...

Já zboží od apple nemusím, za hodně peněz nabídne de facto stejně muziky jako konkurence, jen mnohem levněji.

Ohodnoceno: 0x

Autor: limac
Datum: 20.01.12 18:23
Předmět: RE (2x): Mac nebo PC? 

Ano,možná máte pravdu... Avšak ekosystém který Apple použil je nádherný! Nevíte kde by se dalo zjistit jak hry pro Windows běží na Mac přes Bootcamp?

Datum: 20.01.12 19:26

A nevíte kdy by měl Apple UPDATEovat iMac s novým hardwarem?

Autor: jarmik®
Datum: 20.01.12 18:40

Myslím, že jediná racionální volba je nezačínat od hardwaru, ale od softwaru. Co jsou 3 hlavní software, co používáte? Na čem běží líp, to bych vzal.

Datum: 20.01.12 19:01

After effects,Team fortress,iTunes

Autor: dzordz®
Datum: 20.01.12 20:09

Vzhledem k tomu, že macbook máte, bych stolní už nekupoval, leda byste ho nutně potřeboval pro zaměstnání.

Datum: 20.01.12 21:13

Ano,rozumím ale proč ne když jsem se systémem mac os x spokojen že? Avšak proč také ne PC s lepším hardwarem ale (dle mého názoru) horším softwarem...To je právě to dilema... A neví někdo zda-li Apple plánuje vylepšení hardwaru iMacu?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků