| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Zdravím. Koupil sem si k noutbuku adaptér Asus . Nahrál instalaci a PC píše že je vše připraveno a vše funguje jak má. Ale když chci z mobilu poslat fotku do PC tak se tam oběví hlášení , že to chce nějaký Párovací kód! Nevím zda kód pc či mobilu či toho adaptéru . a kde ho mám sehnat.Na tom adaptéru sice nějaké čísla a písmena jsou ale na ně to nefunguje... Nevíte někdo co s tím? Díky!
Pokud posilas pres bluetooth je tam bezpecnostni kod ale jakej zadas je na tobe a pak ho musis zadat i v ntb a naopak kdyz budes posilat do telefonu zadas treba 1111 a v telefonu taky nic slozityho...
Zkuste klasiku 0000,1234,1111...Jen co to udělá...
Na fórech se píše,že zabírá to...0000...
No já tam nečtu,že by psal,že to má spárované...jen čtu,že to chce Párovací kód.Za to nic nedá,když to zkusí...
Tazatel pise ze to chce kod pri prenosu fotek a take pise ze uz sparovane zarizeni ma tak ze tyto kody uz asi pouzil pri sparovani zarizeni...Ale je pravda ze pokud chce parovat zarizeni tak to je 0000 z 90%...
Děkuji Všem . Bylo to 000... Díky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz