| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den mám menší problem koupil sem si dnes novou grafickou kartu nvidia geforce 210 ale když sem ji zapojil do pc a zapojil monitor tak mi ukazuje no signal co stím?Děkují za rady...
Máte zapojené přídavné napájení?A je pořádně dotlačená?
Další předpoklad,v nějž doufám je,že Vám ta karta sedne do slotu...
To se omlouvám,na obrázku to vypadalo že tam je.Pak už mě napadá jen kabel k monitoru.Sedí?
Jo a co ovladače,nahrál jste?
Měly by být na CD dodávaném s kartou.
Nemá Vaše deska nějakou integrovanou grafárnu?Zkusit to přes ní...
No,já na tu Vaši desku nevidím ale špatně ji zapojit,to snad ani nejde...Do desky by měl jít takový velký svazek a pak takový malý,se čtyřmi kabely.Tak koukněte...Ale to jen všeobecně.Jakou máte vůbec desku?
Tak ještě omrkněte kabely co jdou ze zdroje do desky a dotlačit...Jinak už nevím...s rozumem v koncích...
OS v tom bude nevinně...Taky může být karta vadná..
přídavné zapojení tam není a ano je pořádně dotlačena a ano sedne do slotu
ano kabel k monitoru sedí a byla skoušená na dvou monitorech...jsou dva typi ta 512mb a 1gb 
pravě že se vůbec nezapne monitor takže to nemužu nainstalovat ...dal sem tam cd ale stejně nic
skoušel sem to i přes integrovanou grafarnu ale stejně nefunguje ... kamarád od kterého sem to kupoval mi říkal že mu to zapajalí v servisu ale nemůže být třebas špatně zapojena deska?
jedná se o tuhle grafickou kartu http://www.lan-shop.cz/gigabyte-gv-n210tc-1gi-106421
asus m2n68-am
a ještě mě napadá zdali to může být špatným operačním systemem?
no může ale pochybují o tom... rozhodně to odnesu známymu a uvidí se
Zdravím, možna by bylo lepší foto zapojení zakladní desky, snad se z to pozná více . Operač. system bych řekl ,že je v nevinně pokud Pc neprojde ani POST-em. Předpokladám že když jste zkoušel zapojit na itegr.graf. ,tak jste tu Externí vyndal. A před tím než jste vkladal novou graf.tak PC jelo na kterou graf.? Asi bych použil vylučovací metodu-monitor zkusit jinde a grafickou kartu taky . Pokud vše good .Tak trápit
zbytek PC třeba z jiným monitorem, tak mě napadá že servis by byl rychlejší . A co zdroj? Napište komlet celou sestavu..
všechny ty možností sem skoušel a nic dal sem to před chvíli známymu tak sem zvědav co zjistí ...procesor to bohužel nevim ale jinak zakladní deska
m2n68-am grafická karta nvidia geforce 210 turbo cache 1GB. 2GB ram a novej 350 watovej zdroj to je asi vše co s toho vyluštím 
350w? zdroj,chladič procíku,ram,disk a aktivní chlazení na grafice.. to se mě zdá jako hodně málo,
a nejsou rozdílné frekvence desky a karty? předpokládám že osazenstvo bude starší a grafika nová aby to pasovalo frekvenčně
no ja myslím že ne protože ani integrovaná grafika nefunguje kamarád se mi na to koukl a nefunguje to tak to odnesu na diagnostiku a uvidím...nemůže být špatný procesor že míto toho že opalil graficku tak odpalil procesor?
tam je problem i v tom že nejde vypnout tak newim co stím ten blb proved ale vydím to na pořádnou investici aby to vubec fungovalo 
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz