| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Zdravím, mam menší problém, potřeboval bych obrazovku monitoru nastavit na rozlišení 1024x768, bohužel při vstupu do vlastností mam pouze 2 možnosti nastavení a to 1024x600 a 800x600... Zkušený uživatel zrovna nejsem. Mam Acer Aspire one D250, OS WinXP.. Na stránkách acer jsem nenašel jiný ovladač ke stažení, ale vim na 100% že jto jde, jednou jsem na tomto notebooku měl asi 10 možností nastavení monitoru, ale už si nevzpomenu jak jsem to tenkrát udělal..
Jiný znamená, že ten co jena stánkách Aceru nepomáhá? Možná by to chtělo zjistit typ základní desky a na stárnkách výrobce stáhnout aktuální driver - např. HWinfo32.
myslel jsem tim že po nainstalování ze stránek acer to stejně nejde změnit na jiné než výše uvedené rozlišení.. A dá se zjistit typ zákl desky aniž bych rozebíral kryt?
Zkuste nezaškrtnout tohle...A nebo stáhnout starší ovladač,nedávno jsem to řešil tady s jednou paní a pomohlo to...
Není zač!

Super.. to bylo ono.. Děkuji moc..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz