Řadiče sběrnice

Autor: miveja Datum: 04.01.12 17:49 odpovědí: 13

Dobrý večer, prosím o radu, ve správci zařízení mám po přeinstalaci windows xp otazníky u: jiný most na sběrnici PCI
řadič paměti na sběrnici PCI
co s tím, nemohu se připojit na internet a nevím jestli to spolu nějak souvisí a kde stáhnout aktualizace nebo ovladače a které aby to zmizelo díky za radu
Upozornění
Tato otázka je 140 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: yakub®
Datum: 04.01.12 18:16
Předmět: RE: Řadiče sběrnice 

Se stalo samo nebo po přeinstalaci?

Pokud samo, zkusil bych se vratit v case do bodu obnovy -> Start -> programy -> prislusenstvi -> systemove nastroje -> obnova systemu

Pokud po preinstalaci, tak stahnout ze stranek vyrobce zakladni desky drivery pro chipset

Ohodnoceno: 0x

Autor: miveja
Datum: 04.01.12 18:25
Předmět: RE (2x): Řadiče sběrnice 

právě se to stalo po přeinstalaci, ovladače ke grafice a zvuku jsem si již stáhla, ale právě to připojení na net jaksi vázne

základní deska je MSI K8N neo4 platinum ms-7125 bohužel i když jsem si vyhledala nějaké odkazy, nebo mi někdo poradil kam se podívat, stránka na msi mi píše not found 404 je to stále dokola a nevím tedy kam se podívat jinam

Autor: sinner
Datum: 04.01.12 21:18
Předmět: RE (3x): Řadiče sběrnice 

Tak co tady http://www.msi.com/product/mb/K8N-Neo4-Platinum-PCB-1-0-.html#/?div=Driver&os=XP%2032

je pravda,že to chvilku trvalo... než naběhl link...Kdyby vám to nešlo a byla to presně vaše zaklad.deska tak jsem ovlad. na LAN stahl.Pošlu vam ho...

Datum: 04.01.12 21:28
Předmět: RE (4x): Řadiče sběrnice 

No bohužel to nejde nevím proč stále mi tam skáče chyba 404 page not found, nevím proč, zkoušela jsem to otevřít i v jiném prohlížeči krapka30@volny.cz je muj email tak prosím tam děkuji moc jste hodný, já už jsem z toho tak trochu zoufalá, celý den u toho sedím a nehla jsem s tím díky!

Datum: 04.01.12 21:33
Předmět: RE (5x): Řadiče sběrnice 

No mě to taky nešlo ,ale stačí klepnout nahoře na products...pak to šlo.Raději jsem to poslal...

Datum: 04.01.12 21:56
Předmět: RE (6x): Řadiče sběrnice 

No já bych to stejně v těch produktech nenašla DD díky za poslání...stáhla jsem to opět na flashku, nainstalovala jsem software ale stejně nevím co teď s tím, asi na mě musíte polopatě DDDD

Autor: yakub®
Datum: 04.01.12 21:32
Předmět: RE (3x): Řadiče sběrnice 

To je jasne. To Vám nepůjde ani ten link, co je níže. Musíte sama. Zkuste link http://cz.msi.com/service/download/ a pokud nepujde ani ten, musite uplne odznova www.msi.com , ale půjde hned ten první. Tam zadejte hledat klíčové slovo "ms-7125" a uvidíte, kolik vám to najde driverů . ...

Ohodnoceno: 0x

Datum: 04.01.12 21:43
Předmět: RE (4x): Řadiče sběrnice 

Děkuji...stáhla jsem hned to první, ale nevím jak to tam dostat přenáším to na flashce do stolního počítače, setup tam žádný není jen vyskočí ms-dos (?) ten jen problikne...když chci ve správci stahování aktualizovat ovladač tech řadičů co je u nich ten vykřičník a otazník tak pro změnu nejde tahle položka vybrat ... nevím jestli už blbnu já nebo to prostě asi nechápu (((

Autor: ahasver4®
Datum: 04.01.12 22:11
Předmět: RE (5x): Řadiče sběrnice 

miveja,všechny odkazy jste měla v jiném vlákně...Na stránkách MSI to říká,že na tu desku tam nic není.Stáhněte si z odkazu tohle a to Vám řekne přesně co chybí.Sice v trialu to nestáhne ale budem vědět více..

http://www.slunecnice.cz/sw/driver-genius-professional/

doplněno 04.01.12 22:28:

V tom ,,jiném,,vlákně se objevil odkaz na ovladač síťovky který potřebujete...A zkoušel jsem,jde stáhnout..

doplněno 04.01.12 23:18:

No vidíte,že to šlo.A zazálohujte si ty ovladače!

Ohodnoceno: 2x

Datum: 04.01.12 22:22

já vím, ale tam už v tom byl takový zmatek, něco z toho se vyřešilo, teď mi jde o ten ovladač k síti, děkuji vyzkouším

Datum: 04.01.12 22:37
Předmět: RE (7x): Řadiče sběrnice 

no byl to soubor v zip-u .ten jste rozbalila a až potom vložila na flash-ku. v souboru je složka XP 2003 x86 a v ní je instalal. který vše spustí a ani potom lan nejde?

Datum: 04.01.12 22:55
Předmět: RE (8x): Řadiče sběrnice 

Bohužel ani potom. Instalace normálně proběhne, ve správci zařízení se nic neděje, vytvořit připojení taky nejde, otazníky u řadičů sběrnic také zůstávají, našla jsem v tom programu co mi poslal pán níže, 8 ovladačů, které by potřebovaly zaktualizovat, ale jak když se nemohu připojit na net? musím najít novější verze? Moc děkuji za vaši ochotu poradit

Datum: 04.01.12 23:28

Moc děkuji, byla to práce, ale opravdu až to poslední bylo to pravé...dneska už to nezvládnu ale zítra si je opravdu zazálohuji ...dobrou noc a ještě jednou děkuji

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků