| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den,kde se dá ztáhnout čeština do F1 2011 do 64 bit,windowsu.Předem děkuji za radu.
Snad ti pomůže tento odkaz:
dik moc ale ta cestina mi nepodporuje winowsy
Zkuste to spustit s kompatibilitou Windows Vista nebo Windows XP 32bit...
Máte-li Windows 7 Professional, Enterprise nebo Ultimate, zkuste si nainstalovat XP Mode - v něm si nainstalujte hru i tu češtinu. Snad to půjde. Ke stažení zde: http://www.microsoft.com/cze/…dows/virtual-pc/download.aspx
Já si mam ztahnout jen tu aktualizaci?
No, jeslti jste stáhl WIndows XP Mode, poté Windows Virtual PC, tak si stáhněte ještě tu aktualizaci prostředí.
Pak to všechno postupně nainstalujte - nejdřív XP Mode, pak Virtualko a nakonec tu aktualizaci.
Ztáhnu aktualizace a nejde to nainstalovat.
Nič proti ničomu, ale na tom odkaze nefunguje nielenže čeština, ale aj "návod" a "cheaty" myslím vo formáte .doc v jednom aj druhom dokumente je cez 1000 stránok s dookola sa opakujúcim textom NAVOD-NAVOD-NAVOD, resp. CHEATY-CHEATY-CHEATY.
Mám silný pocit, že autor si chcel z niekoho vystreliť a ak je tomu naozaj tak, tak mu prajem všetko dobré do Nového roku a dobrý sifylis k tomu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz