| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den, syn koupil novou GK MSI N450GTS a po instalaci ta karta vlastně není, pc ji nenalezl. Moje otázka zní zda má napájení nějakým kabelem nebo ji stačí en "zacvaknout" Děkuji.
To je ona?Na obrázku to není vidět ale předpokládám,že přídavné napájení mít bude.Mělo by to být k nalezení.Ale na monitoru by mělo naběhnout takové varování,že katra není zapojena...Mát instalační cd?
Sakra,zvoral jsem obrázek,omlouvám se...
Ale i tak platí,že má externí napájení...po jeho zapojení by to mělo být OK.

Myslím že to není ona. Monitor nic nehlásil. Instalační cd má. Je to tahleta : http://www.okcomputers.cz/zbo…msi-n450gts-md2gd3/#parametry
Trošku nechápu ten dotaz. Když jste dostal tu grafárnu, tak jste ji měl dát do počítače (zacvaknout do základní desky do příslušného konektoru) a pak vzít instalační cd a nainstalovat ovladače.
Počítač ji nenašel, jako kdyby tam nebyla.
ano, má ještě externí napájení /external power cable/ ze zdroje
tak že jinak nemůže chodit...Zkusím to vyfotit.
Nevím nevím...
ano ale kam s ním...sakra nejde mi vložit fotka...
..
Má to zapojit? Oba? Jsem amatér tak se nezlobte za mé otázky...

To k tomu nebyl návod? 
Pokud jsou konektory stejné, tak zapojit oba. Pokud jsou různé a šly by zapojit do sebe navzájem, tak zapojit do zdroje jen jeden, ten druhý tam je jen jako průchozí přemostění do počtu, abyste připojením grafiky nepřišel o žádný z těch stávajících.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz