| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den moudré hlavičky.
Chtěla bych se dotázat na problém týkající se nastavení rozlišení monitoru a problému rolleru, vše na mém notebuku HP 6820s "MS Windows 7 ultimate 64-bit,Intel Core2 duo CPU T5470 1,60GHz 1,0GB RAM".
Měla jsem problém s noťasem a musela jsem si nechat nainstalovat nově windows 7, ale bohužel vznikl problém, kterí nemůžu vyřešit a to, že předešlé maximalní rozlišení na mém notebuku před novou instalací bylo 1400 něco x na něco a momentálně když dám "Upravit rozlišení zobrazení" tak maximální rozlišení co jde dát, je 1152x864. Je ještě někde jiné nastavení než "Vzhled a Přizpůsobení" pač tam jsem jiné nastavení rozlišení nenašla?Když dám "Otevřít Ovládací panely_upravit rozlišení zobrazení" tak jsem měla v rolovačce Zobrazení: více možností na výběr než mám teď. Momentálně je tam jen na výběr 1.Obecný monitor PnP na standardní grafický adaptér s rozlišením VGA? Když dám "Upřesnit nastavení_Zobrazit všechny režimy" tak max co tam je na výběr je již miňovaných 1152x864,true color. Nevíte PROSÍM PROSÍM někdo co stím abych docílila opět rozlišení 1400 něco x na něco?
No a co se týče rolleru na myši,tak mám problém taký,že nepoužívám přídavnou myš, ale jen plochu na prst "tak zvanou plotnu na notebuku
" , přičemš v pravém boku fungoval roller.Momentálně po instalaci nefunguje.Vše ostatní co se týče pohybu šipky,chycení,přetáhnutí ano,jen ten roler ne
. Nevěděl by taky někdo co stím PROSÍM. Předem děkuji za kladné odpovědi
.
S pozdravem a přáním úspěšného dne Hanča
Asi Vám po té nové instalaci budou chybět nějaké ovladače.Tady se dají doplnit.. http://h20000.www2.hp.com/biz…ng=5&taskId=135&swEnvOID=1093
Tímto se dají najít rychleji ale je to placené.V trialu Vám to ale řekne co chybí a pak se snáze dohledají... http://www.slunecnice.cz/sw/driver-genius-professional/
Děkuji za odpověd.Nainstaloval jsem ten Driver Genius Professional a dal skenovet a vygenerovalo mě to zastaralé HP Quick Launch Buttons tak jsem stáhla s tohé HP stránky http://h20000.www2.hp.com/biz…echSupport/SoftwareIndex.jsp? co jsi mi doporučil HP Quick Launch Buttons 6,40H2 i když mám jiný typ notebuku "HP6820s ne 6720s" pač na původních byli windows vista business a hlasi to že soubor QLBCTR.exe správně nespolupracuje
prosím,nenapadá Vás ještě něco?
A stahoval jste na 64 bit systém?A widle 7 si většinou stáhnou chybějící ovladače samy v aktualizacích,máte zapnuté automatické aktualizace?
Bohužel nemám a ani nemohu,prý by mi potom ztmavla obrazovka.Chtělam jsem nainstalovat windows 7 a ne stare windows vista business které tu byli součástí a nekupovala jsem windows 7,pač tento počítač používám jen doma převážne na Microsoft office.Nenapadá Vás PROSÍM ještě něco?
No...Po tomhle je mi to už jasné...Pak už mám jen jednu radu.Kupte si originál,dnes už to není takový balík.
Aha i tak děkuji za Váš čas...
Po instalaci Windows je nutné nainstalovat ovladače z CD dodaného k notebooku.
Bohužel nemám CD
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz