| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Čau lidi mam problem v jedne hře a potřeboval bych se zeptat jak se mění IP adresa.Mám normalně domácí síť s routrem.Přatele říkali že si IP změním když vytahnu kabel a zase ho tam dam,ale mi to nefungovalo tak se ptám.Díky za odpověd.
Neříkáte, přes co jste připojen...
Chtěl bych se zeptat na to samé, ale jsem připojen přez wifi... Dynamickou IP nemám opakuji nemám
Proč a naco ji chcete měnit? Myslíte, že to s jinou půjde líp? To akorát rozbijete a budete se ptát, proč vám nejde internet..
Na vnitřní adrese (vašeho pc) nezáleží a vnější (routeru) máte takovou, jakou vám poskytovatel přidělil. Můžete si maximálně na routeru nastavit forwarding některých portů k vašemu pc, takže budou zvenku přes router přístupné. Jestli nemáte od poskytovatele veřejou IP, tak si tím ale stejně moc nepomůžete.
Potřebuju to proto protože nemužu hrát jednu hru a ja ji chci hrat ale k tomu potřebuju změnit IP adresu a ja to nevím tak se ptám.
ip adresu nezměníš
Ban na serveru? Zaplaťte si u poskytovatele veřejnou IP, dostanete jinou, než máte teď.
Hmm tak díky za skvělou odpověd nikdo jste mi nepomohl ja vím že to jde změnit a myslel jsem si že jste chytřejší až na jednu osobu ktera mi poradila ale to je jedno a najdou se tu i pěkně sprostí lidi a nevím jaky byl duvod nadavad ja si nezačal jen se ptal chytřejších asi vam to nedošlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz