Minecraft server 1.0.0

Autor: vojtisekitrm® Datum: 19.12.11 17:11 odpovědí: 3

Ahoj hostuju bukkit server pro MC 1.8.1 a když už vyšel Minecraft 1.0.0 tak jsem všichni zvědaví na nový server ale ani já a ani druhý admin jsme ještě nikde neniašli žádné zdkoje jediné co jsem objevil já byla DEVeloper verze bukkit pro 1.0.0 ale do toho nejde moc pluginů a hlavně jestli už nevíte i o nějakých pluginech?

Upozornění
Tato otázka je 151 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: fatalwir®
Datum: 20.12.11 18:52
Předmět: RE: Minecraft server 1.0.0 

Ohodnoceno: 0x

Datum: 21.12.11 15:31
Předmět: RE (2x): Minecraft server 1.0.0 

mno nevim jestli jsou ty pluginy na 1.0.0 a ten druhej odkaz nechápu už vůbec ...

doplněno 21.12.11 15:56:

jo u některejch to je ale nevim co ty ostatní ... já ale potřebuju někde stáhnout ten *.jar soubor ( craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jar )

Autor: fatalwir®
Datum: 24.12.11 22:22
Předmět: RE (3x): Minecraft server 1.0.0 

http://j.gs/TG2 tady v tom archivu by měl být odkaz na webovou adresu na nstažení nejnovějšího craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jaru

+návod a podobné věci

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků