Program na vytvoření hry

Autor: swatik789® Datum: 18.12.11 20:28 odpovědí: 4

ahoj,neznáte nějaký program,abych mohl vytvořit hru s grafikou třeba jak je Counter-Strike 1.6 nebo Half-life 1?aby se tam dala vytvořit střílečka nebo 2D skákačka

Upozornění
Tato otázka je 156 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: kane
Datum: 18.12.11 20:35
Předmět: RE: Program na vytvoření hry 

Co třeba C++?

Datum: 18.12.11 20:38

Slyšel jsem o Game Maker, ale nezkoušel jsem... no jinak já dělám hry v Powerpointu, ale to asi nebude to, co hledáš

Ohodnoceno: 0x

Autor: tomasgulas
Datum: 19.12.11 05:03

No a nechtěl bys raději zkusit něco vytvořit v editoru k nějaké hře? Třeba zrovinka Counter strike je mod do Half-life. Pokud bys měl úspěch a bylo to originální, třeba by se Ti i někdo ozval ke spolupráci Pokud bys chtěl vyšší level, tak jsou k dispozici free enginy, jako např. http://www.ogre3d.org/

Hodně štěstí

Autor: bena®
Datum: 19.12.11 13:04

To není jen tak To musíte perfektně ovládat grafiku a programování v C++, případně C#. A na vytváření her typu C.S. by jste sám asi na to nestačil...

Jednoduché hry můžete vytvářet v Game Makeru - ale i tam musí te znát základy v programování.

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků