| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
ahoj,neznáte nějaký program,abych mohl vytvořit hru s grafikou třeba jak je Counter-Strike 1.6 nebo Half-life 1?aby se tam dala vytvořit střílečka nebo 2D skákačka 
Slyšel jsem o Game Maker, ale nezkoušel jsem... no jinak já dělám hry v Powerpointu, ale to asi nebude to, co hledáš

No a nechtěl bys raději zkusit něco vytvořit v editoru k nějaké hře? Třeba zrovinka Counter strike je mod do Half-life. Pokud bys měl úspěch a bylo to originální, třeba by se Ti i někdo ozval ke spolupráci
Pokud bys chtěl vyšší level, tak jsou k dispozici free enginy, jako např. http://www.ogre3d.org/
Hodně štěstí
To není jen tak
To musíte perfektně ovládat grafiku a programování v C++, případně C#. A na vytváření her typu C.S. by jste sám asi na to nestačil...
Jednoduché hry můžete vytvářet v Game Makeru - ale i tam musí te znát základy v programování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz