Koupě tiskárny

Autor: marcani® Datum: 28.11.11 16:30 odpovědí: 12

Dobrý den,

po delším bádání jakou tiskarnu zakoupit, protože stara dosloužila, jsem se dostal k výběru těchto 2 a nevím kterou vybrat.

HP OfficeJet 4500
HP Deskjet 3050A

Kterou by jste si pořídily nrmohu se rozhodnout.

Díky za odpověď

Upozornění
Tato otázka je 176 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: jaroslaw
Datum: 28.11.11 16:50
Předmět: RE: Koupě tiskárny 

když Ty chceš poradit jenom od ženských, tak nic no...

Autor: bmbx®
Datum: 28.11.11 17:06

Já bych si z toho nevybral ani jednu, Leserové HP možná, ale inkoustovou od HP ani zadarmo. Jestli inkoust tak jedině od Canona.

Ohodnoceno: 0x

Autor: hangar®
Datum: 28.11.11 17:19
Předmět: RE (2x): Koupě tiskárny 

jja má od HP ten nejlevnější inkoust a spokojenost maximální..

Tiskárna místro drahé barvy žere barvu na razítka a já už ušetřil balík...

doplněno 28.11.11 20:11:

A pokud chce někdo kvalitku za lidské peníze tak jde do epsona.. nebo už to neplatí?

doplněno 28.11.11 20:13:

Jinak to HP má už pár let a v určité době si člověk moc levně fotky z digitáku nikde nelíznul..

Razítkářské barvy to vyřešili a pokud člověk použil aspon nejaký základní foto papír fotky drží dodnes...

Ohodnoceno: 1x

Autor: jiriv®
Datum: 28.11.11 18:45

HP OfficeJet 4500 CB867A

cena 1606,-
2 tiskove hlavy
1xcerna 570,- 700stran nebo 303,-200stran
1xtribarevna 380,-kc

Celkem

1606,- tiskarna
980,- barva

-
HP Deskjet 3050A

cena 1333,-
2 tiskove hlavy
1xcerna 527,- 700stran nebo 250,-200stran
1xtribarevna 310,-kc nebo vetsi 526,-

1333,- tiskarna
837,- barva

Nedoporucuji kupovat barevne tiskarny kde jsou kombinace tri barev v jednom cartridge (Vas pripad).
Barvy vam nikdy nedojdou stejne a tudiz vyhazujete zbytecne zbytek barvy.

Ja osobne jsem take pouzival HP ale co jsem presel na Canon tak ten ma kazdou napln zvlast celkem 5 cartridge a kupuji pouze danou barvu ktera dojde.
Ceny u jednotlivych barev se moc nelisi od jinych znacek.

Vyhoda je i rucni doplneni jednotlivych barev v tiskarne.
Doporucuji po dobu zaruky kupovat original barvy a po ukonceni zaruky si barvy plnit doma.
Prodavaji se plnici stanice i s inkoustem a neni to problem.

Autor: marcani®
Datum: 28.11.11 22:16

Já mám právě s doplňováním a oddělenými cartrige ne moc dobré zkusenosti, ale jsem ochotný i třeba změnit výběr tiskárny, ale podmínkou je cena do cca 2000, musí mít kromě USB buď wi-fi a nebo možnost připojení do sítě a hlavní bod je kopírování co nejmenším počtem stisků, mamka se těžko učí ovládat jakékoliv zařízení, na již zminovaném zarízeni DX8450 od epsonu pro ni bylo moc tlačítek a možností, strašně ji vyhovala ta PSC 1510, bylo to kopivani 1 tlačitkem

Datum: 28.11.11 18:48

Proč ne když někdo tiskne jen text a nezáleží mu na kvalitě, pak je trochu volovina pořizovat si multifunkci

doplněno 28.11.11 18:49:

to patřilo hangarovi

doplněno 28.11.11 18:58:

Canon bezkonkurenčně vede v kvalitě inkoustového tisku, dále má výbornou technologii scanování (Canon LiDe), takže není nad čím dlouhosáhle uvažovat . A samozřejmě s dělenými barevnými nkousty jak je zmíněno nade mnou.

Datum: 28.11.11 19:02

Já taky dávám přednost HP, pokud jsem zkusil jinou značku, tak jsem ji vracel. Záleží na konkrétním využití pro co se rozhodneš. Jinak jenom tip: V Albertu je do zítřka v akci tiskárna Canon http://www.akcniceny.cz/detai…-tiskarna-pixma-mp250-969511/

Datum: 28.11.11 19:10

No tak já mám zcela jinou zkušenost a prošly mi rukama tiskárny všech možných firem - Citizen, Epson, Canon, Brother, HP. HP je z nich nejhorší bohužel.

Canon MP250 je tuším s tříbarevným zásobníkem, takže nic moc. To je tak pro někoho kdo si vytiskne jednu A4 za měsíc

Datum: 28.11.11 19:45

Taky mne asi v dohledné době čeká výměna (současná HP PSC 1410 po 7mi letech provozu již občas stávkuje) a vybranou mám předběžně tuto: HP Photosmart AiO
http://multifunkcni-zarizeni.…hotosmart-aio-cn255b/?order=2
Jedna z podmínek u mne je oboustranný tisk.

Datum: 28.11.11 20:12

Pokud na fotky tak rozhodně Canon, proti HP má dvojnásobný počet DPI.

http://www.alza.cz/canon-pixma-mp5150-d186159.htm

Dělené inkousty, dvojnásobné DPI, vynikající skenr

doplněno 28.11.11 20:25:

Má dvojí podávání papíru - ze zásobníku a ze zadní přihrádky, umí si automaticky vybrat odkud si bude brát papír a obostranný tisk je samozřejmostí.

Autor: marcani®
Datum: 28.11.11 22:08

mně odešla před cca půl rokem a před měsícem 2x PSC 1510 a obojí skončilo po 6 leetch odesla elektronika, předevčírem to vzdala epson DX8450, během tisku 1 stranky nahlasila prázdnou 3 tydny novou náplň a tisklo se jen par stranek.

Datum: 29.11.11 08:53

Tiskárny Canon s Wi-Fi jsou myslím pořád nad hranicí 2000Kč, ale jednou věcí si člověk může být jistý, nízkou cenu tiskáren si výrobci kompenzují na ceně / spotřřebě inkoustu a tak koupit levnější tiskárnu a nedoplňovat inkoust, znamená zaplatit víc na provozu.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků