| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Budu kupovat monitor, chtěl bych panel S-IPS kvůli pozorovacím úhlům (velká úhlopříčka) a samozřejmě kvůli dalším výhodám IPS kvůli práci (=hraní si) s grafikou. To že černá barva pravděpodobně nebude úplně černá snad přežiju, ale kvůli sledování filmů mě trápí odezva, ten co mám vybraný je starší model a má 16 ms - stačí to i pro sledování rychlých záběrů ve filmech? Ještě uvažuju o jednom novém modelu, ten má papírově 8 ms, ale v testu (samozřejmě jak to tak bývá) víc, možná nakonec i těch 16 jako ten starý... Máte někdo nějaká porovnání? Díky.
8ms nestačí, 16ms už vůbec ne...
No, odezva to není zrovna dobrá, ale u sledování filmů se většinou dá v přehrávači nastavit předstih nebo zpoždění zvuku či obrazu vůči sobě.
Od kdy má odezva LCD vliv na synchro zvuku 
Má vliv odjakživa.. když má LCD velkou odezvu tak to pak jde docela poznat.. mám s tím již zkušenosti
Řádově setiny sekundy v posunu zvuku jsou opravdu strašný průšvih 

. V jakých hodnotách je to podle tebe posunutí postřehnutelné a kdy je to už na obtíž? To by mne docela fakt zajímalo...
To by musela být hodně velká odezva.
Logicky nelze poznat rozdíl menší než polovinu jednoho framu, takže pod 21ms to poznat prostě nemůžete.
No právě, a tady se řeší 16ms na koukání filmu? 
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz