WIN FAST- červeně na monitoru

Autor: viky® Datum: 17.11.11 23:32 odpovědí: 5

Dala jsem restart PC a i když PC se rozsvítil zeleně,/ kontrolka/ monitor nenaskočil, tak jsem PC přímo vypnula. Při spuštění mi na černém monitoru naskočilo červeně WIN FAST. Pak teprve naskočil Windows. Co to znamená? Děkuji

Upozornění
Tato otázka je 188 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: mrazak123
Datum: 17.11.11 23:41
Předmět: RE: WIN FAST- červeně na monitoru 

máte v počítači televizní kartu?

Autor: viky®
Datum: 17.11.11 23:47
Předmět: RE (2x): WIN FAST- červeně na monitoru 

ne

Autor: pj
Datum: 17.11.11 23:43
Předmět: RE: WIN FAST- červeně na monitoru 

Neznamená to nic. Monitor jenom začal zobrazovat o trochu dřív, než obvykle, takže jste uviděla logo výrobce vaší desky nebo grafické karty.

Autor: mrazak123
Datum: 17.11.11 23:48
Předmět: RE (2x): WIN FAST- červeně na monitoru 

ale pokud vás to opravdu zajímá, může to být tímto : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36463
jedná se o televizní kartu do počítače a pravděpodobě kontroluje je za nápisem test karty a driverů. není se čeho obávat

Autor: pj
Datum: 18.11.11 00:06
Předmět: RE (3x): WIN FAST- červeně na monitoru 

Nemyslím si. Žádná televizní karta nemá ve firmwaru zabudované obrázkové logo s názvem výrobce. To mívá buď základní deska, nebo grafická karta.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků