Při zapnutí pc se mi nezapne MONITOR

Autor: laniek Datum: 15.11.11 17:05 odpovědí: 9

Dobrý den, pri zapnutí pc se mi zapne monotor. Mam zakladní desku MSI 760GM (FX) http://www.alza.cz/msi-760gm-e51-fx-d263152.htma procesor AMD FX-4100 http://www.alza.cz/amd-fx-4100-d267422.htm#popis

Upozornění
Tato otázka je 101 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: ahasver4®
Datum: 15.11.11 17:15
Předmět: RE: Při zapnutí pc se mi nezapne MONITOR 

Zkontrolovat propojovací kabel PC-monitor.Popřípadě na zkoušku vyměnit.Kontrola grafický karty.Usazení ve slotu.

doplněno 15.11.11 17:16:

Zapoměl jsem vyzkoušet i připojení jiného monitoru.

Ohodnoceno: 0x

Autor: laniek
Datum: 15.11.11 18:16
Předmět: RE (2x): Při zapnutí pc se mi nezapne MONITOR 

Ano i jiný monitor mi delá to o samé. Tato deska má integrovanou grafickou kartu a kdyz to pripojim k ní delato také. Nemohlo by to být tím že by procesor nepasoval na základní desku?

Datum: 15.11.11 18:33
Předmět: RE (3x): Při zapnutí pc se mi nezapne MONITOR 

Já tam rozpor nevidím.To PC jste stavěl vy?Nebude spíš chyba v nějakém špatném zapojení?

Datum: 15.11.11 19:40
Předmět: RE (4x): Při zapnutí pc se mi nezapne MONITOR 

Doufám že to bude jen chyba pri spatném zapojení..., ale nevím vše se mi zdá v pořádku zkousím ruzné možnosti a nic.

Datum: 15.11.11 20:04
Předmět: RE (5x): Při zapnutí pc se mi nezapne MONITOR 

Nešlo by to popsat trochu více?PC se rozjede?Nějaké pípání?Napájení desky je OK?Chtělo by to prostě ještě nějaké info...Ale začíná fotbal...

doplněno 15.11.11 20:36:

A ještě,otázka,kterou položil dzordz není vůbec od věci.Jestli ano,tak až se vyřeší monitor,bude asi další problém,tuhle výměnu asi nerozdýchá OS.Ale to já jen tak všeobecně...

Datum: 17.11.11 14:18
Předmět: RE (5x): Při zapnutí pc se mi nezapne MONITOR 

Asi jsi špatně zapojil zakladku.Skus se zaměřit na kablíky,co ti vedou od diod a zapínani kompu.-Ve předu.

Datum: 17.11.11 15:29
Předmět: RE (6x): Při zapnutí pc se mi nezapne MONITOR 

Tak nebude chyba v zapojení, ale asi v nových komponentech. Nic nepipa a vse je zapojeno urcite dobre. Byla tam dána karta která zjistí chyby a vypadá to na procesor ukazuje ze neni nalelezen, nebo spatne pracuje. Pri zapnutí se ani nezapne kontrolka na klavesnici. Zitra jedu komponenty vyreklamovat a doufam ze nebudu muset cekat 30 dni.

Autor: dzordz®
Datum: 15.11.11 18:34
Předmět: RE (3x): Při zapnutí pc se mi nezapne MONITOR 

Tahle otázka skoro zní, jako že jste měnil desku a procesor a teď se vám počítač nezapne?

Ohodnoceno: 2x

Autor: carno
Datum: 12.02.12 22:20
Předmět: RE: Při zapnutí pc se mi nezapne MONITOR 

Koupil jsem si na alze tu samou i stejné CPU a také mi nejde monitor. koukal jsem na stránky výrobce zda jsou kompatibilní a vše je OK. V zapojení bych taky problém neviděl páč tam chybu taky nemám, zkoušel jsem i externí grafickou kartu a klávesnice s myší také nereagují

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků