Ovladače k základní desce MSI K9N6GM

Autor: martas12 Datum: 02.08.11 14:57 odpovědí: 5

Dobrý den,
nevíte prosím někdo, kde by se daly najít ovladače pro základní desku MSI K9N6GM pro operační systém Windows Vista? Na oficiálních stránkách nemůžu vůbec tento produkt najít a ani jinde se mi nedařilo najít ovladače pro Visty...
Děkuji moc

Upozornění
Tato otázka je 293 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: dakon®
Datum: 02.08.11 15:07
Předmět: RE: Ovladače k základní desce MSI K9N6GM 

Ohodnoceno: 0x

Autor: yakub®
Datum: 02.08.11 15:17
Předmět: RE (2x): Ovladače k základní desce MSI K9N6GM 

je dobré předem odkaz vyzkoušet .-)

Autor: yakub®
Datum: 02.08.11 15:17

Pohledal jsem a taky jsem nic nenašel. Řešil bych to tak, že bych rozchodil alespoň síťovku pomocí nejbližsího ovladače - např z win XP. Případně jestli se doma válí nějaká síťovka navíc, ke které dohledáte snáte ovladače. Potom bych použil aplikace, skenující a stahující samy nové ovladače. Používám k plné spokojenosti Driver Genius Professional ... bohužel v neplacené verzi Vám ovladače pouze doporučí, ale nestáhne.Nicméně alespoň budete vědět název instalačního balíku nebo archivu, který máte hledat.

Autor: zkrat
Datum: 03.08.11 00:02
Předmět: RE (2x): Ovladače k základní desce MSI K9N6GM 

Nehodilo by se něco odsud? http://us.msi.com/product/mb/K9N6PGM2-V.html#/?div=Driver&os=Vista%2032 . Samotná MSI má na stránkách také nějakou aplikaci na update ovladačů.

Autor: martas12
Datum: 04.08.11 09:58

Dobry díky vsem, uz to mam

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků