| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Prosím o pomoc. Klávesnice mi funguje jen při přihlašování a jakmile se načte do windows xp tak se ozývá jen pc speaker. zkoušel jsem odebrat zařízení v pc a zkoušel jsem ji odpojit a zapojit do desky a bezvýsledně. jedná se o multimediální klávesnici se 102 tlačítky. Moc prosím o pomoc!
Nainstalovat ovladač k této klávesnici? Zkoušel jste ji zapojit i do jiného PC? Pokud funguje při přihlašování, měla by fungovat i normálně.
to by teda měla to máš recht. jak říkám. pípá jen pc speaker a nic se neděje. v biosu šmejdit taky můžu. ovladač jsem instaloval jen automaticky protože nemaj cd ani nic k tomu. byl jsem u šéfa doma takže jsem ji nemohl zapojit jinam. to je úplně nejlepší když někdo chce poradit a nemá manuály software a prostě nic
A jakého máte výrobce a přesné označení klávesnice?
to ti fakt nepovim. neměl jsem tolik času abych to zjišťoval. je to obyč. multimediální klávesnice 102/105 tlačítek. tam psali v ovladačích
Podívejte se zespoda na klávesnici, je tam štítek nebo tak něco.
Doporučuji si stáhnout a nainstaloval Driver Genius Profesional 10. Po instalaci na nabídku aktualizace klikněte na "ne" . Program vám celkově vyhledá všechny ovladače, které vám chybí nebo jsou špatné. Po stažení budete mít instalační soubory od nových ovladačů v složce "dokumenty" ve složce "driver genius". Zálohujte si je proto někam bokem, abyste je příště moh pouižít.
http://www.ulozto.sk/5752172/…sional-edition-10-0-0-526-rar
Pokud vám program nenabídne žádné ovladače ke stažení a instalaci, pak ji věnujte někomu, koho nemáte rád a kupte si jinou. V e-shopech stojí od 80Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz