Nefunguje klávesnice v portu ps2

Autor: pidzejj Datum: 09.09.10 15:58 odpovědí: 6

Prosím o pomoc. Klávesnice mi funguje jen při přihlašování a jakmile se načte do windows xp tak se ozývá jen pc speaker. zkoušel jsem odebrat zařízení v pc a zkoušel jsem ji odpojit a zapojit do desky a bezvýsledně. jedná se o multimediální klávesnici se 102 tlačítky. Moc prosím o pomoc!

Upozornění
Tato otázka je 446 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: sasdax®
Datum: 09.09.10 16:04
Předmět: RE: Nefunguje klávesnice v portu ps2 

Nainstalovat ovladač k této klávesnici? Zkoušel jste ji zapojit i do jiného PC? Pokud funguje při přihlašování, měla by fungovat i normálně.

Ohodnoceno: 0x

Autor: pidzejj
Datum: 09.09.10 16:13
Předmět: RE (2x): Nefunguje klávesnice v portu ps2 

to by teda měla to máš recht. jak říkám. pípá jen pc speaker a nic se neděje. v biosu šmejdit taky můžu. ovladač jsem instaloval jen automaticky protože nemaj cd ani nic k tomu. byl jsem u šéfa doma takže jsem ji nemohl zapojit jinam. to je úplně nejlepší když někdo chce poradit a nemá manuály software a prostě nic

Autor: hanher®
Datum: 09.09.10 16:17
Předmět: RE (3x): Nefunguje klávesnice v portu ps2 

A jakého máte výrobce a přesné označení klávesnice?

Autor: pidzejj
Datum: 09.09.10 16:32
Předmět: RE (4x): Nefunguje klávesnice v portu ps2 

to ti fakt nepovim. neměl jsem tolik času abych to zjišťoval. je to obyč. multimediální klávesnice 102/105 tlačítek. tam psali v ovladačích

Autor: killom®
Datum: 17.11.10 20:02
Předmět: RE (5x): Nefunguje klávesnice v portu ps2 

Podívejte se zespoda na klávesnici, je tam štítek nebo tak něco.

Ohodnoceno: 1x

Datum: 20.11.10 07:19
Předmět: RE: Nefunguje klávesnice v portu ps2 

Doporučuji si stáhnout a nainstaloval Driver Genius Profesional 10. Po instalaci na nabídku aktualizace klikněte na "ne" . Program vám celkově vyhledá všechny ovladače, které vám chybí nebo jsou špatné. Po stažení budete mít instalační soubory od nových ovladačů v složce "dokumenty" ve složce "driver genius". Zálohujte si je proto někam bokem, abyste je příště moh pouižít.

http://www.ulozto.sk/5752172/…sional-edition-10-0-0-526-rar

Pokud vám program nenabídne žádné ovladače ke stažení a instalaci, pak ji věnujte někomu, koho nemáte rád a kupte si jinou. V e-shopech stojí od 80Kč.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků