Přehrávání písniček pomocí Window Media Playe

Autor: kocicka® Datum: 08.09.10 15:49 odpovědí: 4

Písničniky,které mám stažené v PC jak v souboru MP3,tak v klas formatu CD nejdou přehrávat v Window media Playeru pouhým zaklikáním na ikonu - objeví se tento soubor nelze otevřít,aby mohl systém Windows otevřít,potřebuje vědět,jakým programem byl vytvořen.Když zvolím možnost Vybrat program ze souboru -lze písničky přehrát.nebo pokud pravé tl. myši přehrát v souboru...Ale je to zdlouhavé.Kdysi mi to fungovalo pouze poklikáním na ikony.To u písniček už teď nejde,ale jde mi to u DVD klipů nebo u příloh,co přijdou po internetu. Asi to jde nějak změnit v nastavení,ale bohužel nevím jak a nechci experimentovat,abych neudělala víc škody - proto prosím zkušenější o popis, děkuji

Upozornění
Tato otázka je 519 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: olda54®
Datum: 08.09.10 15:59
Předmět: RE: Přehrávání písniček pomocí Window Media Playe 

Nepíšeš jaký máš operační systém, ale mezi ovladacími panely bys měla mít odkaz na Výchozí nastavení programů ( výchozí programy ) a tam si můžeš nastavit, který program ti a jak má co přehrávat. Když použiješ na soubor pravou myš tak vyber možnost použití jiného programu ze seznamu,pak jej vyber a v okně zaznač, že chceš v tiomto programu otevírat všechny podobné soubory a mělo by to fungovat.

Ohodnoceno: 1x

Autor: kocicka®
Datum: 08.09.10 16:43
Předmět: RE (2x): Přehrávání písniček pomocí Window Media Playe 

Zkusila jsem tvůj návod.Mám XP,u výchozího nastavení programů se po rozkliknutí objeví tabulka vyberte konfiguraci

System Microsoft Windows

Jiné

Vlastní /to mám v součastnosti označené/ - ale nevím zda je to dobře zda nemám mít to první tam je u přehrávače medií bude povolen Windows Media Player.

To jak popisuješ nastavení pomocí pravé myši,to nějak nenacházím,co dělám špatně,nebo jsem úplně někde jinde? Zase tak moc tomu nehovím,dík.

Autor: jura2®
Datum: 08.09.10 18:06
Předmět: RE: Přehrávání písniček pomocí Window Media Playe 

Jak píšeš : Když zvolím možnost Vybrat program ze souboru -lze písničky přehrát.nebo pokud pravé tl. myši přehrát v souboru - to je ono - jen dej faječku po vybrání do do okénka : k otevření soboru tohoto typu vždy použít vybraný program. Jsou i jiné cesty, ale tohle je nejjednodušší.

Ohodnoceno: 2x

Autor: kocicka®
Datum: 08.09.10 18:56
Předmět: RE (2x): Přehrávání písniček pomocí Window Media Playe 

Super,bylo to tak jednoduché a účinné - moc ti díky.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků