Problem s email.schánkou u Googlu

Autor: kukin® Datum: 29.07.10 14:09 odpovědí: 3

Mám založenu emailovou schránku u Googlu,zlákala mne velikost 7Gb.Pravidelně mažu obdržené emaily a nebo schránka umožňuje archivaci což jsem v některých případech využil.Jaké však bylo překvapení když najednou byla schránka přeplněna a nebylo možné emaily přijímat ani odesílat.Tak jsemzačal schránku postupně čistit až jsem ji úplně vyčistil,je prázdná,ale úbytek bajtů se pořád nesnižuje.Může někdo ze svých zkušeností poradit?

Upozornění
Tato otázka je 560 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: pepane®
Datum: 29.07.10 14:31
Předmět: RE: Problem s email.schánkou u Googlu 

A co zkusit se odhlásit a znova přihlásit?

Ohodnoceno: 2x

Autor: arimas®
Datum: 29.07.10 14:49

hmm to je divne .. maily skoro nemazu nekolik let a porad funguje bez jakykoliv problemu. jestli to neni jenom nejaka systemova chyba nebo tak neco?

a nebo to uz trva nejakou dobu?

Ohodnoceno: 0x

Datum: 29.07.10 15:22

Já byl lný mazat a chodí mi tam spoustu předplaceného zpravodajství a kdesi cosi, tak jsem si přikoupil úložný prostor 20 giga., ten zatím stačí.. (Taky korespondnce s posluchači, se šachisty...).

Jinak neomezenou schránku nabízí seznam. Ovšem "neomezený" je věc relativní, určité omezení z principu existuje vždy, jen může být nedosažitelné (zatím).

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků