Přesun e-mailů ze serveru do PC

Autor: turbozelva® Datum: 25.07.10 18:44 odpovědí: 4

Jak zamezím automatickému přesunu e-mailů ze serveru (seznam.cz) do Outlooku v PC při jeho otevření?

Upozornění
Tato otázka je 563 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: bena®
Datum: 25.07.10 19:13
Předmět: RE: Přesun e-mailů ze serveru do PC 

Jednoduše - stačí, když v Outlooku nastavíte, aby se Vás Outlook ptal vždy na přihlašovací údaje, hlavně heslo.

Ale doporučuji Vám se podívat do nastavení účtu a tam na poslední kartě najít položku Zachovávat kopie zpráv na serveru. Je to výborné. Doma si člověk zprávy přečte v Outlooku, na cestách nebo ve škole ve Vašem případě na Seznamu v mém na Hotmailu.

Ohodnoceno: 3x

Datum: 25.07.10 19:17
Předmět: RE (2x): Přesun e-mailů ze serveru do PC 

Děkuju moc za odpověď, hned jsem to nastavila. Ale mám ještě jeden problém, protože jsem toto neměla nastavené, tak se mi všechny mé e-mailyl přesunuly do Outlooku. A teď nevím, jak je vrátit zpět na Seznam.cz

Autor: spider®
Datum: 25.07.10 19:20
Předmět: RE (3x): Přesun e-mailů ze serveru do PC 

Zpátky na Seznam je už bohužel nevrátíš. To chtělo nastavit jako server příchozí pošty IMAP namísto POP3 v Outlooku

Ohodnoceno: 0x

Autor: bmbx®
Datum: 25.07.10 19:37
Předmět: RE: Přesun e-mailů ze serveru do PC 

Pokud je nutně potřebujete na serveru tak si je prostě přepošlete. Bohužel se vám stahnou do Outlooku a v PC budu 2x

Ohodnoceno: 2x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků