| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Ahojky,dětičky si zas pohráli s myší
,dole na monitoru je lišta s nabídkou start v levém rohu a hodinama a dalšíma ikonama v levém.Najednou ta lišta není 1cm ale asi tak 3.Když ji chytnu levým tlačítkem tak ji vytáhnu klidně do půlobrazovky nebo zas schovám,ale jak ji dát zpátky zas na ten 1cm?
.Jo a ikony v pravém rohu jsou nad sebou a chci je zas vodorovně
.
Klikněte pravým na lištu, a dejte vlastnosti, tam by to mělo být.
Když jde vytáhnout tak se musí jít dát i zmenšit,opravdu to nejde posunout dolů až na ten 1cm?
No právě že ne,bud do půlky monitoru nebo uplně schovat,zkusím si pohrát...
Stejně tak, jak ji vytáhneš nahoru, tak ji přece stáhneš na ten 1 cm a potom panel zamkni
Mělo by to být nastavené nějak takto:

No nemusí, já tam mám třeba Snadné spuštění
No všechno je tam jak má být,to jsem blázen,opravdu na ten 1 cm ani náhodou
,nebo možná je to tím že ty ikony jsou nad sebou proto to nejde?Ale jak je zas dát vodorovně...momentík,zkusím...
Mohl bys dát sem screen?
není to ono?
tak se mně to podařilo jako dětem, ale taky to nemohu vrátit.Sakra to je den

Jo jo to je ono
!
Nemůžu si pomoct, já lištu zvětším jak chci a prostým tažením za okraj ji zase zmenším na původní velikost, viz screeny

A zmenším na původní:
Sondaw,ja s tím taky nemám problém 
Sondaw mně to jako tobě taky nejde a snad nikdy nešlo.
Musí to jít, to přece není možné a jak jsem četla o kousek dál, zobrazení data s tím nemá co dělat. Mívala jsem datum i přes různé clock programy a s lištou jsem si mohla dělat co jsem potřebovala
Klik pravým na panelu a zobrazit okna vedle sebe. 
Merenko to nejde.
Marenko promiň za paskvil jména
Mařenko už jsem zkoušela a tyhle příkazy jsou šedivým písmenem a nejdou naklikat...
No vidíš, to je přece ono a pak, že to nejde
No to je sice hezké, ale nevím jak jsem to vrátila do toho 1cm.Teď to zkouším znovu a zase to mám jako knopka.Ach jo
Ano,přesně tak.Jenže já neumím ty screeny
.Prostě záhada,zatím se tady v tom hrabu,zkusím jak radí Mařenka...
Knopko, screen. Na klávesnici se zmáčkne PrtSc, pak se otevře program malování a tam se udělá jenom Ctrl V. Nezapomeň uložit jako Jpeg.
Mařenko pomalu pomalu na mně jo
!Ten program se otevře automaticky?
Nee. Ten si otevřu extra.
Tak to je u mně nadlouho
,to musím zkusit jindy
.
knopka tak teď jsem to zkoušela 2x jde mi to, tam i zpět.
Podívej se jestli nemáš zaškrtnuté snadné puštění(pravé myšítko na té liště).Jestli ano, tak to odfajfuj pryč.
A potom dvojšipkou sjedeš níž a je to.
Bingo! 
No sláva, máš bodík
Sondaw,ale dalo to práce.

díky
Zkus zobrazit datum a čas jinak 
Tahle funkce nemá vliv na ty ikony,ale na okna které jsou momentálně otevřené (např. internetový prohlížeč,složka)
knopka na screen je výborný a lehký program: http://www.slunecnice.cz/sw/gadwin-printscreen/
Zdarma a v češtině.
Není zač 
Děkuju! 
Každopádně všem moc děkuju,ty dětičky jsou tak rychlí že v mžiku tam naklikají všechno možné
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz