| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
Dobrý den
Mám notebook, nainstaloval jsem do něj windows XP a všechny ostatní programy...ale nejde mi net...když nastavím automatické hledání ip adresy tak mi net jde, ale jak restartuji tak mi to na tom automatickém hledání nezustane a je to na ručním hledání..a net nejde...musím opět nastavit automatické a pak to zase jde..ale po restartu oěpt nejde..
Nevíte někdo čím to je?
Děkuji
No a když nastavíš údaje získané při automatickém přiřazení do manuálního, tak ti net jede?
bohužel při tom automatickém se neukazují žádná čísla
Pokud se ti PC připojí do sítě, zobrazí se. Jsou na záložce podpora u daného síťového připojení.
odinstaloval jsem program asus pro bezdrátovou sít a ted mi to hledá bezfdrát přes windows program a už to jde...
No to bude ono. Pokud máš nainstalovanou speciální utilitku od výrobce na konfiguraci WiFi sítě, je konfigurace z prostředí Windows vypnuta. Veškerá nastavení sítě se pak provádí přes onen speciální program.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradte.cz
0.082