| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Ahoj jak prosím odstranit na panelu nástrojů ty 3 úchyty? Včera se mi objevily na panelu ,ale vadí mi to ,děkuji.
Jaké úchyty, nemůžeš být konkrétnější nebo dát screen?
Ty pruhy na panelu.
Tos to moc neupřesnil, my na tvůj monitor bohužel nevidíme, ale možná bude vědět někdo jiný, co za úchyty nebo pruhy to je
Panel nástrojú-vlastnosti-a jsou tam krásně vidět.
vedle startu ,pruskumník windows atd celkem mám tři pruhy čtu ,že to jsou úchyty.
z
Dej sem obrázek, bude to rychlejší, nic podobného u sebe nemám
Však ti píšu postup kde obrázek je! dole panel nástojů klikni potom na vlastnosti a hlavní panel tam jsou ty úchyty krásně vidět.
nemám nic na screen
Proboha ty myslíš tohle?

sakra vedle ty 2 pruhy který se pohybují.
sondaw ty chceš pomoc to ti chválím ,ale nevíš jak.! Ještě včera tam nic nebylo syn byl na pc a ,už to tam mám a vadí mi to .
na pravo od startu a na levo od průzkumníka.
Já hlavně pořád nevím, které úchyty nebo pruhy. Koukni na můj hlavní panel a jestli je tam vidíš, napiš kde
Zkus vypnout panel Snadné spuštění, jinak mne už nic nenapadá
Jo máš je taky v levo od cs v levo od mozilla panel nástrojů a v pravo od startu jsou 3 černý pruhy .
A tolik puštených programů ti musí brzdit pc néé?
myší kliknout pravým tlačítkem na hlavní panel a uzamknout hlavní panel
No sláva tobě máš bod.
Ty programy nejsou spuštěné, jsou to zástupci v panelu Snadné spuštění
Jinak se omlouvám, hlavní panel nezamykám, tak mne to nenapadlo. Kolega má bod i ode mne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz