Jak na LENOVO

Autor: patronka® Datum: 05.07.10 08:32 odpovědí: 4

Protože jsem často jsem mimo hlavní základnu( domov ), pořídila jsem si netbook Lenovo IdeaPad S12.Jak pomalu pronikám do problematiky počítačů napadá mne nejedna otázka.Tak teď ta jedna - Lenovo má předinstalované programy:1.Lenovo Quick Start (672 MB) umožňuje okamžitý přístup k funkcím ( o málo rychlejší než start Windows ). 2.Lenovo OneKey Recovery (438 MB) slouží k zálohování ( nic nezálohuji, používám nb pro fotky a komunikaci). 3.Lenovo VeriFace (36,84 MB) aby mne poznal podle ksichtíku - (no to už vůbec ne, ještě snad abych se kvůli němu česala)

Kapacita místního disku (C volné 82,9 GB - celkem 103 GB

Lenovo ( D volné 29,4 GB - celkem 30,3 GB

Já vím že ta kapacita je pro mne až nadbytečná, ale zajímá mne, kdybych výše uvedené programy odinstalovala, dala by se kapacita (D využít jinak a jak?

Upozornění
Tato otázka je 583 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: charlies®
Datum: 05.07.10 11:14
Předmět: RE: Jak na LENOVO 

Tak většina lidí používá volné místo pro fotky, videa, filmy, hudbu, hry, programy.

Ohodnoceno: 0x

Autor: patronka®
Datum: 05.07.10 11:41
Předmět: RE (2x): Jak na LENOVO 

To by mne nenapadlo...Já tedy položím otázku jinak.Jaký je rozdíl ve využívání paměti (C a (D.Pokud máte čas na legrácky, tak prosím někde jinde.Zátím jsem rubriku "počítače" považovala za nejserióznější, protože se tam nevyskytuje tolik notorických odpovídálků a sběratelů.

..

Autor: charlies®
Datum: 05.07.10 16:24
Předmět: RE (3x): Jak na LENOVO 

Omlouvám se, jestli jsem vás svou odpovědí nějak urazil, ale nepochopil jsem předtím váš dotaz.. MYslel jsem, že nevíte, čím to zaplnit. Většinou se to dělá tak, že na disku C je systém a instalují se tam programy/hry a na disk D se ukládají dokumenty, audio, video... Jeden z důvodu tohoto rozdělení je, že nemusíte přijít o důležitá data, když by náhodou systém zkolaboval a musel se přeinstalovat.

Ohodnoceno: 2x

Autor: patronka®
Datum: 05.07.10 18:04
Předmět: RE (4x): Jak na LENOVO 

Nic se neděje, já měla pocit, že si ze mne děláte srandu. Tak nějak doháním počítačovou gramotnost a souvislosti mi ne vždy hned docvaknou.Ty disky C a D nezaplním do konce života (už jsem v 3.kvadrantu) - video ne, filmy ne, hry logické a postřehové, úprava fotek ano, ale pak je přenesu na flasch, dokumenty atd.mám ve stolním PC, který chudinka na to nestačí.Třeba ještě na něco přijdu.Dík.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků