| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Moc se mi líbí francouzská móda v katalogu Blancheporte, pořád váhám, zda si objednat. Bude oblečení tak hezké jako na fotkách?
To je stejné, jako chtít vědět, jestli bude jídlo stejně dobré, jako vypadá na obrázku...
Jakou vlastně čekáte odpověď?
Pokud jde z Vaší strany o skrytou reklamu, tak si prosím vyberte pro tyto účely jiný server!
Chtěla jsem vědět, jestli nemá někdo s touto firmou zkušenosti, příp. jaké. Velikosti, kvalita...
Když se Vám líbí, pak není co řešit. 100% záruku, že se Vám zboží bude líbit i ve skutečnosti, Vám zde přece nikdo nedá. To si musíte rozhodnout sama. Můj názor.
Z Vašeho dotazu mám dojem, že jde spíše o to, upozornit na tuto firmu i katog.
Omlouvám se, pokud vám to připadá divné, ale mně často odpovědi v diskuzích a zkušenosti ostatních pomohou při rozhodování.
V tom případě mrkněte třeba do diskuze sem, jestli Vám to pomůže:
www.omlazeni.cz/blancheporte-magnet-44-182375-0.html2x jsem si objednala a pokaždé jsem zboží vracela ...kvalita se mi nelíbila ...pokud jsi náročnější ,vyber si z jiného katalogu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz