Výměna zipu u kozaček - cena

Autor: martani Datum: 07.02.12 15:38 odpovědí: 7

Ahoj. Potřebovala bych vyměnit zip u kozaček. Nemohli byste mi doporučit, opravnu obuvi v Praze, která toto provádí, má přiměřené ceny a máte s ní dobré zkušenosti... předem moc děkuji

Upozornění
Tato otázka je 105 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: fran
Datum: 07.02.12 15:52
Předmět: RE: Výměna zipu u kozaček - cena 

Na stanici tramvaje Vypich směrem na Petřiny je obuvník, který mění zipy. Za normální cenu.

Autor: martani
Datum: 07.02.12 17:29
Předmět: RE (2x): Výměna zipu u kozaček - cena 

Děkuji

Datum: 07.02.12 17:33
Předmět: RE (3x): Výměna zipu u kozaček - cena 

Omlouvám se, že ještě jednou obtěžuji, ale nemohla bych dostat přesnější adresu? prosim

Autor: babkazov®
Datum: 07.02.12 17:27

Nestačilo by vyměnit jenom jezdce? Na druhé straně jezdce je číslo, podle kterého stejného koupíte v galanterii za 5 kč. A zezdola nasadíte a zapošijete.

Ohodnoceno: 0x

Datum: 07.02.12 17:31

to bych velice ráda, ale bohužel na těchto kozačkách je zip, tak že to není možné Takže to chci svěřit někomu zkušenému...

Autor: babajaga®
Datum: 08.02.12 16:03

Mám velice šikovného pana ševce, má opravnu obuvi doma, v sousední vesnici. Pokaždé mi vše opravil rychle, dobře a levně. Bohužel, je to ale u Pardubic, takže Vám to nebude nic platné. Škoda. Jaga.

Ohodnoceno: 0x

Datum: 08.02.12 19:22

to ne, ela i tak mnohokrát děkuji za snahu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků