| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Včera jsem se neovládla a rozryla si akné na obličeji. Jsem teď celá posetá stroupky jak muchomůrka
a vypadá to opravdu úděsně. Nevíte, jak hojení stroupků urychlit? A jak dlouho se takový stroupek asi hojí?
Každému určitě zabírá něco jiného na hojení. Mně zabírá spolehlivě framykoin, ale nechce to nípat, aby nezůstaly jizvičky.
Hypermangan - dezinfikuje a čistí, stahuje hnisající rány. Vyzkoušejte, každý večer si rozpustit jedno zrníčko Hypermanganu ve vodě, voda musí být světle modrá, namočeným tamponem si umyjte obličej a nechte uschnout, neutírejte. Neříkám, že akné zmizí, ale jistě se zklidní a zmenší. Stroupky se určitě zahojí. Jen můj názor.
http://www.lekarna.cz/sulfothion-zasyp-se-sirou-100g/
Mrkněte na odkaz, tohle je výborný zásyp pro tyto případy. Stroupek se vysuší a rychle odhojí. Mám to vyzkoušené a na účinek vzpomínám v dobrém, i když ta doba, kdy mě podobné výsevy trápily, je dávno pryč.
Krásný večer...
Mohu .li doporučit, velmi pomáha framykoinová mast..Zkuste a uvidíte...
Zkus to také kombinovat s mastí borovou.Na akné velice dobrá.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz