Praskající lak

Autor: goos Datum: 06.02.12 22:13 odpovědí: 3

Má někdo zkušenosti s praskajícím lakem? já mám stříbrný, nevíte jaký podklad se pod to hodí? a kolik laku nanést?

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: dadik
Datum: 06.02.12 23:08
Předmět: RE: Praskající lak 

kde kdo co jak please.-)

Datum: 29.03.12 18:38

S tímto lakem zkušenost mám akorát že já mám černý...podklad je pro tvůj stříbrný nejvhodnější asi černý a nebo jiný který vynikne.Laku si dej jen malou vrstvičku jinak ti to nepopraská.Je to sice pracné ale vypadá to moc hezky A jaká je to značka?

Ohodnoceno: 0x

Autor: askmenow®
Datum: 30.03.12 23:01

Mám černý, není to nic pracného.

Kolik ho nanést je na tobě - s tenkou vrstvou mi to dělá relativně pravidelný nitkovitý vzor, se slinou je to rozpraskané jakoby nepravidelně. Vyzkoušej třeba ba prázdné petflašce, tam můžeš vyzkoušet i jak to vypadá na jiných lacích.

Ke stříbrné bych volila rozhodně plné barvy bez "metailízy" a perletě. Určitě to bude hezké s černou, modrou a červenou, možná i s bílou, taky by to mohlo být hezké s tmavo tyrkysovou, vínouvou, růžovou... záleží, jaké nosíš oblečení a na co si trofneš

Ohodnoceno: 0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků