| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den,
bohužel jsem tři dny zapomněla brát antikoncepci a následně jsme měli s přítelem pohlavní styk. Beru Chloe a co jsem se dočetla je to silná antikoncepce. Tak nevím, jestli si mám zajít pro prášek poslední záchrany a nebo doufat, že se nemůže nic stát?
Dobrý den. Proto se ten prášek jmenuje tak, jak jste ho nazvala. Takže já bych pro něj šupajdila a stejně bych doufala, že se nic nestalo.
Nedoufejte, raději dělejte rychle opatření, aby se nic nestalo. I antikoncepce může selhat, věřte mi. Jen můj názor.
Po měsíci si stejně udělejte kontrolu, ať máte jistotu.
Doufat že se nic nestane by by v tomto případě velký hazard, připojuji se ke kolegům, chce to udělat opatření. A rozhodně do konce tohoto cyklu používat ještě další, bariérovou, ochranu.
Cekejte ale ze Vam tento drijak pekne rozhodi cyklus. No ale porad lepsi nez mit nechtene bejby. Do priste uz si to aspon budete pamatovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz