| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den, mám takovou divnou otázku, ale může se jíst brokolice syrová?
Ano. Dokonce je syrová daleko zdravější, než jakkoli upravovaná
Proč ne?Jako každá zelenina,je to dokonce zdravější.Prý..Já bych brokolici nepozřel v jakékoli úpravě...
Ahasvere, vy chlapi jste všichni stejní. Já bych brokolici do svého dědy také dostala jedině tehdy, když by byl v bezvědomí. Mně až tak nevadí, ale po pravdě řečeno, dávám přednost květáku. Ať už smažený, nebo zapečený, na chuť květáku brokolice prostě nemá. I polévka je chutnější květáková, než brokolicová.
Jinak syrovou brokolici jíst naprosto nevadí, pokud někomu chutná. Proti gustu žádný dišputát.
Jaga.
Stejnou averzi má děda i k cuketám a patizonům. Je ale zajímavé, že krkovička, plecko nebo bůček mu naprosto nevadí. Je to zvláštní, že?
Samozřejmně...pokud jste králík
a je dokonce zdravá!
Proč králík? Všechna zelenina se dá jíst syrová. Hůře a déle se tráví, ale proč ne?
Listový, ledový salát se také tepelně neupravuje.
brokolici jestli můžeš syrovou jsi na tom OK! Tak chroupej ale umýt! Ale to je jasné že jO?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz