| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli můžu otěhotnět při menstruaci...S manželem jsem měla sex den před menstruací a druhý den jsem to hned dostala...Při menstruaci jsme spolu normálně spaly...Snažíme se o miminko...Poradí mi někdo?
pockejte a uvidite nic jinyho vam neporadim
)
V dotazu píšete že jste spolu normálně SPALY-tedy dvě ženy.Ož od přírody je dáno že dva stejnopohlavní jedinci -savci-spolu děti nemají.Jinak pro základní informace jděte sem- http://www.google.cz/search?q=jak+ot%C4%9Bhotn%C4%9Bt+rady&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a
Pani tam pise ze mela sex s manzelem takze asi tezko spala s jinou zenou...
To nemáš nic lepší na práci,než komentovat hrubky pisatelů?
Paní si to asi špatně přečetla...Sex se ženou?To je mi jasný,že dvě ženy spolu neotěhotní...Jedině uměle a nebo by si pozvaly nějakýho chlapa k tomu...
Lucie...Ha ha ha 
tak to je teda prdel 
Ano, otěhotnět můžete, sice je to nepravděpodobné, ale vyloučit se to nedá. Nevěřte pověrám, že existují plodné a neplodné dny, to je velmi nepřesné. Je pravda, že v jisté fázi cyklu (uprostřed - kolem ovulace) je otěhotnění snadnější, pravděpodobnější, a naopak - kolem menstruace moc šancí není, ale to neznamená, že se to nemůže stát! Pokud se snažíte o dítě, sázejte více na dobu asi dvou týdnů po menstruaci (podle délky Vašeho cyklu), ale hlavní je milovat se často, s chutí a ne z povinnosti - proto se vykašlete na nějaké plodné či neplodné dny
Spermie ale dokážou v těle přežít až několik dní a vajíčko proto oplodní bez problému později. Logicky sex ke konci menstruace může vést k otěhotnění.
Děkuji...My to budem s manželem zkoušet pořád...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz