Pupínky - jak se jich zbavit?

Autor: alenka78 Datum: 05.01.12 16:28 odpovědí: 3

Dobrý den chtěla jsem se vás zeptat jak se mám zbavit co nejrychleji beďarů a jak se mám taky zbavit těch stroupků co po nich zbidou děkuji za radu

Upozornění
Tato otázka je 138 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: wamp®
Datum: 05.01.12 16:31
Předmět: RE: Pupínky - jak se jich zbavit? 

Co já vím,existují různé domácí babiččiny rady,ale nejlepší pro vás bude kosmetička,opravdu se investice do ní vložené vyplatí,budete mít pleť skoro jako miminko

Ohodnoceno: 0x

Datum: 05.01.12 16:33

Dobrý den. Alenko, tento dotaz je zde poměrně častý. Tak zadejte do zdejšího vyhledávače a zkuste si pročíst rady, které zde byly již řečeny.

Datum: 05.01.12 17:20

Nikdy jsem neměla problém s pleti, zatímco spoluzacky před zrcadlem louskaly, ja nic.Dnes zhruba po 15 ti letech čistím jak drak a porad skáčou.Je to dráhy ale ucinny.Tee tre oilcrisis nebo kosmetika vichy.Na nějaké cleaner clean se vykašli.Peeling a pak pořádně plet promastit.A když budeš mit tu možnost nepoužívat makeup a pudr.Hlavně ne ty trhovcove líčidla.
Babička si potirala pleť francovkou a jak ji má až do stáří mladistvou!

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků