Jebáky na obličeji

Autor: sarinecka® Datum: 24.12.11 12:15 odpovědí: 10

ahoj, mám na obličeji takový ty jebáky, nejsou to ty mačkačí beďary prostě todle jsou jen červený pupínky, ale to asi každej ví ale chci se zeptat jestli nemáte nějakej trik jak se toho zbavit? mam takový mastičky, ale ty vůbec nezabíraj. neznáte nějakej přípravek na to nebo tak? díky

Upozornění
Tato otázka je 139 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: babkazov®
Datum: 24.12.11 12:29
Předmět: RE: Jebáky na obličeji 

sarinečka, to hnusné slovo, které požíváš, se dá nahradit odborným názvem akne. Pomoc je potřeba hledat u kožaře, případně na googlu pod názvem AKNE

Ohodnoceno: 0x

Datum: 24.12.11 12:30

Zadej si do zdejšího vyhledávání, bylo zde již na toto téma hodně diskuzí. Jinak můžeš vyzkoušet AKNELOT, nebo by mohlo pomoci i horské sluníčko. Viz: www.kosmetika.cz/forum/akne/horske-slunicko-zazrak-nasich-babicek-1072

Autor: kol
Datum: 24.12.11 12:43
Předmět: RE (2x): Jebáky na obličeji 

sarinecko,je to v nazvu,jebaky se odstrani jebanim,jasne.hormony se hlasi oslovo.

Autor: kato®
Datum: 24.12.11 13:01

Bašti hodně droždí,nebo pangamin.

Ohodnoceno: 1x

Autor: perfect®
Datum: 24.12.11 15:29

Mě na to pomáhá Konopné mýdlo... Můžeš to zkusit, už sice nevím kolik to stojí ale dá se to koupit v lékárně

Autor: fergusson
Datum: 27.12.11 16:34
Předmět: RE (2x): Jebáky na obličeji 

Kolik se toho mýdla musí sníst?

Autor: la
Datum: 28.12.11 11:28
Předmět: RE (3x): Jebáky na obličeji 

Sníst? ... myslím, že mýdlo budeš asi těžko jíst. Ale mě pomáhá \maska z droždí-kvasnic\ ... Dám si do misečky trošku droží, kapku vody a štětečkem potřu potřebné místo Ale nedělej to moc často - stačí jednou za týden. Pomáhá ty kvasnice jíst, ale já osobně bych to do pusy nedal :P takže to řeší takhle. Jestli však máš \akné\ v pubertě (jako já) ne vždy ti to pomůže

Autor: sheep®
Datum: 03.01.12 19:26

Ahoj.

Zajdi si na kožní. Tam Ti určitě pomohou.

¨Nebo si kup v lékárně tohle : http://www.tomovysvicky.cz/pr…i-mydlo-sano-s-ichthyolem-3-/

Namydlíš si to mýdlo, namažeš na obližej( či jiné místo kde máš akné) necháš zaschnout.

Po 2-3 minutách si to smeješ vodou.

Proti akné pomáhá dostatek spánku, zdravá strava( ovoce zelenina, vitamín E a C), dostek pohybu, dostatek tekutin, a zbytečně si na obličej nesahej! Akné se ve špíně daří.

Autor: polinek®
Datum: 05.01.12 00:01

nepomůže nic,,někdo to má a někdo ne..V určitém věku se to ztratí. Nechutný výraz opravdu je mi z něho zle.Můžeš volit něco jiného?

Ohodnoceno: 1x

Autor: emergency
Datum: 05.01.12 00:20

..ráno a večer sníst kousek droždí a umýt obličej antibakteriálním mýdlem např. protex herbal..

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků