| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
ahoj, mám na obličeji takový ty jebáky, nejsou to ty mačkačí beďary prostě todle jsou jen červený pupínky, ale to asi každej ví
ale chci se zeptat jestli nemáte nějakej trik jak se toho zbavit? mam takový mastičky, ale ty vůbec nezabíraj. neznáte nějakej přípravek na to nebo tak? díky
sarinečka, to hnusné slovo, které požíváš, se dá nahradit odborným názvem akne.
Pomoc je potřeba hledat u kožaře, případně na googlu pod názvem AKNE
Zadej si do zdejšího vyhledávání, bylo zde již na toto téma hodně diskuzí. Jinak můžeš vyzkoušet AKNELOT, nebo by mohlo pomoci i horské sluníčko. Viz: www.kosmetika.cz/forum/akne/horske-slunicko-zazrak-nasich-babicek-1072
sarinecko,je to v nazvu,jebaky se odstrani jebanim,jasne.hormony se hlasi oslovo.
Bašti hodně droždí,nebo pangamin.
Mě na to pomáhá Konopné mýdlo... Můžeš to zkusit, už sice nevím kolik to stojí ale dá se to koupit v lékárně
Kolik se toho mýdla musí sníst?
Sníst?
... myslím, že mýdlo budeš asi těžko jíst.
Ale mě pomáhá \maska z droždí-kvasnic\ ... Dám si do misečky trošku droží, kapku vody a štětečkem potřu potřebné místo
Ale nedělej to moc často - stačí jednou za týden. Pomáhá ty kvasnice jíst, ale já osobně bych to do pusy nedal :P takže to řeší takhle. Jestli však máš \akné\ v pubertě (jako já) ne vždy ti to pomůže 
Ahoj.
Zajdi si na kožní. Tam Ti určitě pomohou.
¨Nebo si kup v lékárně tohle : http://www.tomovysvicky.cz/pr…i-mydlo-sano-s-ichthyolem-3-/
Namydlíš si to mýdlo, namažeš na obližej( či jiné místo kde máš akné) necháš zaschnout.
Po 2-3 minutách si to smeješ vodou.
Proti akné pomáhá dostatek spánku, zdravá strava( ovoce zelenina, vitamín E a C), dostek pohybu, dostatek tekutin, a zbytečně si na obličej nesahej! Akné se ve špíně daří.
nepomůže nic,,někdo to má a někdo ne..V určitém věku se to ztratí. Nechutný výraz opravdu je mi z něho zle.Můžeš volit něco jiného?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz